Afgelopen week hebben wij op Facebook een 2-tal acties gedaan. één daarvan was dat je de Facebookpost van de Alpenkaart kon Liken, Delen en Reageren. Dat is dan ook massaal gedaan door jullie. Een tweede actie was het inschrijven op Alpenweerman.nl om zo makkelijk te reageren onder onze berichten en natuurlijk als eerste op de hoogte te blijven van de nieuwtjes!

Wij hebben twee winnaar uitgekozen.
Eerst de Alpenkaart winnaar! Wist je dat je nog een paar dagen de Alpenkaart kunt bestellen met een korting van 10% via Alpenweerman?
Je gaat naar deze link: https://sunchargers.eu/sola…/skigebieden-alpen-poster-kaart/
En besteld de Alpenkaart met de kortingscode: AWTG10. Ook krijg je op hun gehele assortiment de korting! Dus heb je niet gewonnen, da kun je hem altijd nog bestellen!

De winnaar van de Alpenkaart is geworden: Claudia Jansen Petterson!
Van harte gefeliciteerd met dit prachtige cadeau!

De winnaar van de Rehall sneeuwmuts voor het inschrijven op onze site is geworden:
Jan van Soest! Ook jij van harte gefeliciteerd met het winnen van deze heerlijke warme muts!
je kunt je nog steeds inschrijven op de site van Alpenweerman en lekker meepraten over het weer, foto’s uploaden en de voorpret meebeleven.

Wij zullen contact opnemen met de prijswinnaars.

(Visited 171 times, 1 visits today)

2 Reactie op “Prijswinnaars Alpenkaart en Rehall muts bekend”

  • Johann
    27 november 2017 at 12:39

    Gefeliciteerd – Claudia Jansen Petterson-

  • Ricardo
    27 november 2017 at 16:35

    Gefeliciteerd Jan en Claudia, geniet ervan!

Comments are closed.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

Ortovox

Ortovox: duurzame veiligheid in de bergen

Ortovox produceert volledig klimaatneutraal de allerbeste buitensportkleding en bijbehorende accessoires, ook voor wintersport. Wat in 1980 begon met een revolutionaire lawinepieper heeft dit jaar geleid tot ontwikkeling van een hightech airbagsysteem. Dat natuurlijk naast de kleding en gear die comfortabel, stijlvol zijn en altijd gericht op veiligheid.


Wil je meer weten over Ortovox, bijvoorbeeld over de klimaatneutrale collectie, de Safety Academy met lawinetrainingen of natuurlijk de kleding, klik dan hieronder. In Nederland koop je Ortovox bij TwinSeasons. Lees meer

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer