Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Afgelopen week hebben wij op Facebook een 2-tal acties gedaan. één daarvan was dat je de Facebookpost van de Alpenkaart kon Liken, Delen en Reageren. Dat is dan ook massaal gedaan door jullie. Een tweede actie was het inschrijven op Alpenweerman.nl om zo makkelijk te reageren onder onze berichten en natuurlijk als eerste op de hoogte te blijven van de nieuwtjes!

Wij hebben twee winnaar uitgekozen.
Eerst de Alpenkaart winnaar! Wist je dat je nog een paar dagen de Alpenkaart kunt bestellen met een korting van 10% via Alpenweerman?
Je gaat naar deze link: https://sunchargers.eu/sola…/skigebieden-alpen-poster-kaart/
En besteld de Alpenkaart met de kortingscode: AWTG10. Ook krijg je op hun gehele assortiment de korting! Dus heb je niet gewonnen, da kun je hem altijd nog bestellen!

De winnaar van de Alpenkaart is geworden: Claudia Jansen Petterson!
Van harte gefeliciteerd met dit prachtige cadeau!

De winnaar van de Rehall sneeuwmuts voor het inschrijven op onze site is geworden:
Jan van Soest! Ook jij van harte gefeliciteerd met het winnen van deze heerlijke warme muts!
je kunt je nog steeds inschrijven op de site van Alpenweerman en lekker meepraten over het weer, foto’s uploaden en de voorpret meebeleven.

Wij zullen contact opnemen met de prijswinnaars.

(Visited 171 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

2 Reactie op “Prijswinnaars Alpenkaart en Rehall muts bekend”

  • Johann
    27 november 2017 at 12:39

    Gefeliciteerd – Claudia Jansen Petterson-

  • Ricardo
    27 november 2017 at 16:35

    Gefeliciteerd Jan en Claudia, geniet ervan!

Comments are closed.

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer