Traingen bij Mister Mountain 2017-04-23T22:43:15+00:00

Project Description

Vandaag waren wij uitgenodigd tijdens het event ” meet the mountains” van Mister Mountain. Mister. Mister Mountain is een groep actieve Hollandse meiden met passie voor de bergen en vette avonturen.
Tijdens deze dag konden dames aan hun avonturen skills werken. zo kon je vuur maken, mountainbiken, trailrunnen, leren kaart lezen en nog veel meer.

Wij waren daar om de dames een kennissessie te geven over wolkenherkenning en weersverwachtingen. Een stukje zelfkennis kan namelijk heel handig en nuttig zijn tijdens je tocht in de bergen.

Onder het genot van een warm kopje koffie en even kennis gemaakt te hebben met de eigenaresse Nienke van Ree, stationeerde wij ons om de dames te verwelkomen. Deze waren echter nog bezig met het maken van een eigen vuur, trailrunnen en mountainbiken.

Maarten Minkman, Bachelor Bodem, Water en Atmosfeer afgestudeerd aan de Universiteit van Wageningen wist de dames te boeien in wederom eens een andere setting dan een lokaal of meeting centre.

Nadat iedereen even wat had gedronken na de inspanning van het hardlopen en fietsen nam iedereen plaats. Een Tipi tent was dit keer het toneel en dat pakte maar al te goed uit. Een kleine setting dus iedereen lekker dicht bij de spreker zodat iedereen het gemakkelijk kon horen. Tussentijdse vragen werden beantwoord en er was natuurlijk een kleine quiz om te meten of de Rockstars goed hadden opgelet.

Na een klein uur waren de dames zeker wat wijzer geworden over hetgeen was verteld en er werden wederom goeie vragen gesteld. Een applaus kwam er toen Maarten zijn kennissessie afsloot en een gevuld tasje kreeg van Nienke van Ree.