Partners 2017-04-18T10:10:51+00:00

Hoofd Partners

Rehall Outerwear

Het Nederlandse sportmerk Rehall heeft zich verbonden aan Alpenweerman als zijnde kledingsponsor. Rehall is een sportief sportmerk welk zich profileert als kwalitatief goede producten leveren met alle functionaliteiten die een sporter nodig heeft en van een materiaal mag verwachten. Omdat onze weermannen vaak in koude/natte en winderige omgevingen hun verslag doen met hun vlogs is Rehall een uitstekende partner.

Kijk eens op hun site en laat je verassen in de winkel door de uitstekende kwaliteit en de geheel normale prijs.
http://www.rehall.com

Surviking

Wij organiseren Survival trektochten door Noorwegen en Zweden waarbij we jou meenemen de natuur in voor een onvergetelijke week. Vuur maken, navigeren, hiken met sneeuwschoenen, slapen in tenten etc.
Surviking.nl

Drone-Flight

Drone-Flight, een puur Nederlands bedrijf is de specialist op het gebied van commercieel dronevliegen, onderscheidend in het gebruik van de nieuwste technieken en ze anticiperen op de steeds veranderende regelgeving.

Zij filmen uw locatie, uw evenement en/of object vanuit de lucht in de hoogwaardige 4K dan wel RAW cinema filmkwaliteit. Daarnaast kunnen zij dit combineren met grondbeelden en samensmeden in een geweldige montage waarna u een compleet eindproduct kan tonen op welk platform dan ook.

Ook wintersportgebieden zijn al onder de lens van Drone Flight verschenen. Een mooi voorbeeld is de promo die zij mochten maken voor het Zwitserse winterportgebied Brig-Simplon in Oberwallis.

 

http://www.drone-flight.com

Kachelmann Wetter

“Wetterguru” Jörg Kachelmann oprichter van MeteoMedia. Sinds een klein jaar is Jörg zich naar diverse “omzwervingen” (oa in Amerika) weer actief met het weer gaan houden en daarvoor werd Kachelmannwetter.com in het leven geroepen.

Voor Alpenweerman betekent dit dat we vooral met het Nederlandse gedeelte van Kachelmannwetter zullen gaan samenwerken, immers onze doelgroep is voornamelijk Nederlandstalig (Belgie – Nederland). Onder andere zijn er plannen om de nu nog Duitstalige versie van de Benelux in het Nederlands te gaan omzetten. Via het uitwisselen van data dan wel content , promotie via de sociale media als ook via banner uitwisseling op elkaars websites  zullen we middels een Win-Win constructie zo de traffic verder kunnen gaan opvoeren.

vb: http://kachelmannwetter.com/ch/vorhersage/2759661-arnheim/light

SnowRepublic

SnowRepublic.com is de on-line wintersport community van de Benelux. Wij bieden onze bezoekers een platform waar reisverslagen, ervaringen, video’s, foto’s, nieuws en meningen gedeeld worden over onze gezamenlijke passie: wintersport in elke vorm.

Het Weer Magazine

Het Weermagazine.nl is een website voor weerliefhebbers en iedereen die in het weer geinteresseerd is.

Zes keer jaar verschijnt Het Weer Magazine. Een schitterend tijdschrift over het weer, de achtergronden, de invloed op ons leven en de economie. Met interviews met bekende weermensen en uitleg over weerfenomenen.

VBRO Radio

Hier hoor je 24 uur op 24 het Nederlandstalige lied uit Vlaanderen en Nederland. In onze eigen taal, én verpakt in gezellige radio met verzoek-service, artiestenbezoek en dagelijks mooie prijzen! In het wintersportseizoen verzorgt Alpenweerman.nl 3 keer per week het wintersportweerbericht op deze radiozender welke een groot bereik heeft in Nederland en Vlaanderen.

Link partners

Contact

Ook partner worden van Alpenweerman?

Bij Alpenweerman bereikt u meer dan een miljoen geïnteresseerde bezoekers
Neem nu contact met ons op en wij maken een plan op maat voor uw bedrijf of gebied
Contact