Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

“Hochwinter” in het Kleinwalsertal
We hadden de paassneeuw al ruim van te voren aangekondigd en het is dan uiteindelijk ook gelukt. In de Nordweststau van de Alpen is sinds afgelopen zondag tussen de 100 en 150cm aan Neuschnee gevallen en daarmee zijn de komende paasdagen sneeuwtechnisch gered! De grote vraag is of dat ook gaat lukken met de zon! Daarover bestaan nog wat twijfels (zie weerbericht van vanmorgen). In ieder geval zorgt een tussenhoog vandaag in grote delen van de Alpen voor Hochwinterliche condities, verse sneeuw, knalblauwe luchten en geen stormachtige noordwesten winden meer . Menige dag in de Hochwinter kon hier niet aan tippen.

In de Vorarlberg, om precies te zijn in het Kleinwalsertal grossieren ze altijd de meeste sneeuw met dit soort Nordweststau situaties. Hofleverancier van mooie plaatjes vanuit uit dat gebied (Mittelberg) zijn Hans en Odette ter Braak /Haus Walser Berge.

Odettte schrijft “In het dal 50 cm erbij, gisteren ook wat nattere sneeuw maar gisteravond weer helemaal TOP  door Pulverschneelaagje -Blizzard, was geweldig. Vanochtend -6 graden en stralend weer .

Onderstaand een foto impressie en kort filmpje van vanmorgen. Kijk mee en geniet van de Alpen op hun mooist!

Ook eens het mooie Kleinwalsertal bezoeken, Alpenweerman “tipt”

Haus Walser berge:
°Het huis heeft woningen met 1 en 2 slaapkamers waarbij elke woning een sauna (4- persoon) heeft.
°Prachtig wandelgebied en wintersportgebied op 1200m dal-hoogte, ook zeer makkelijk aan te rijden.
°In de zomermaanden zijn alle bergbanen en liften inclusief.

Website : www.mittelberg.org
Facebook: Haus Walser Berge

Bron: Haus Walser Berge
Herzliche Grüsse “Hans en Odette ter Braak”

[/fusion_builder_container]

(Visited 748 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

één reactie op “Paassneeuw | Traumwetter Kleinwalsertal”

  • Remco Mienis
    3 april 2015 at 13:08

    Pfff… jaloersmakend zeg. Schitterend!

Comments are closed.

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer