Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

“Hochwinter” in het Kleinwalsertal
We hadden de paassneeuw al ruim van te voren aangekondigd en het is dan uiteindelijk ook gelukt. In de Nordweststau van de Alpen is sinds afgelopen zondag tussen de 100 en 150cm aan Neuschnee gevallen en daarmee zijn de komende paasdagen sneeuwtechnisch gered! De grote vraag is of dat ook gaat lukken met de zon! Daarover bestaan nog wat twijfels (zie weerbericht van vanmorgen). In ieder geval zorgt een tussenhoog vandaag in grote delen van de Alpen voor Hochwinterliche condities, verse sneeuw, knalblauwe luchten en geen stormachtige noordwesten winden meer . Menige dag in de Hochwinter kon hier niet aan tippen.

In de Vorarlberg, om precies te zijn in het Kleinwalsertal grossieren ze altijd de meeste sneeuw met dit soort Nordweststau situaties. Hofleverancier van mooie plaatjes vanuit uit dat gebied (Mittelberg) zijn Hans en Odette ter Braak /Haus Walser Berge.

Odettte schrijft “In het dal 50 cm erbij, gisteren ook wat nattere sneeuw maar gisteravond weer helemaal TOP  door Pulverschneelaagje -Blizzard, was geweldig. Vanochtend -6 graden en stralend weer .

Onderstaand een foto impressie en kort filmpje van vanmorgen. Kijk mee en geniet van de Alpen op hun mooist!

Ook eens het mooie Kleinwalsertal bezoeken, Alpenweerman “tipt”

Haus Walser berge:
°Het huis heeft woningen met 1 en 2 slaapkamers waarbij elke woning een sauna (4- persoon) heeft.
°Prachtig wandelgebied en wintersportgebied op 1200m dal-hoogte, ook zeer makkelijk aan te rijden.
°In de zomermaanden zijn alle bergbanen en liften inclusief.

Website : www.mittelberg.org
Facebook: Haus Walser Berge

Bron: Haus Walser Berge
Herzliche Grüsse “Hans en Odette ter Braak”

[/fusion_builder_container]

(Visited 758 times, 1 visits today)

één reactie op “Paassneeuw | Traumwetter Kleinwalsertal”

  • Remco Mienis
    3 april 2015 at 13:08

    Pfff… jaloersmakend zeg. Schitterend!

Comments are closed.

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer