Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Na de 20 tot 22 graden van gisteren heeft het lenteweer in de Benelux vandaag even te maken met een “dip”. Deze dip wordt veroorzaakt door een koufront (en hoogtetrog) behorende bij een depressie bij IJsland. Na het regengebied (buien) volgt een portie koelere maritiem polaire lucht. Deze lucht komt vannacht onder invloed van een Frans hoog en dan kan het nog even flink afkoelen (2 tot  graden als minimum) voordat we dan morgen in de loop van de middag met een randstoring en warmtefront te maken zullen krijgen. In de loop van de dag neemt de (hogere) bewolking weer toe en vooral in de avond gaat er wat regen vallen. Verder zal ook de wind gaan aantrekken en het wordt met 12 tot 17 graden niet meer zo warm.

[/fusion_builder_container]

(Visited 463 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer