Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

De omstandigheden om te skiën in het Salzburgerland zijn momenteel optimaal voor de tijd van het jaar. Afgelopen donderdag en vrijdag nog de nodige nieuwe sneeuw en sinds zaterdag dan ‘Wetter vom Feinsten’. Blauwe luchten en voorjaarsachtige temperaturen en perfecte pistes,…. niet slecht om zo je vakantieweek te kunnen beginnen. Gisteren bereikte de temperatuur in Salzburg stad 15 graden, reden voor veel mensen om lekker een terrasje op te zoeken en uit de wind te genieten van de voorjaarszon. Bij ons in de bergen bleef de thermometer steken bij de 10 graden, maar uit de wind en in de zon was het prima uit te houden. Dit was natuurlijk in de middag ook op de pistes te merken waar de sneeuw steeds zwaarder werd. Voor de minder geoefende skier niet altijd even prettig. Als je in deze tijd van het jaar gaat skiën en je moet ski’s huren zou je er aan kunnen denken een iets bredere ski te huren (type all mountain bijvoorbeed).

[/fusion_builder_container]

(Visited 805 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

4 Reactie op “Optimale wintersportcondities in het Salzburgerland!”

 • Eric
  9 maart 2015 at 10:40

  Rob, as vrijda rondje saalbach hinteglemm en opstappen in leogang 🙂

  Gr eric

  • Rob Schellevis
   9 maart 2015 at 15:40

   He Eric, weer in Skiwelt aangekomen? Ik ga morgen een rondje maken met stamgasten van ons. Zij hebben nog nooit in een groot gebied geskied met meer dan 50 pistenkilometers. Zal dus wel even wennen worden voor ze, met name conditioneel dan 😉 Wij stappen ook altijd op in Leogang is voor ons ongeveer 15 Minuten rijden. Have fun vrijdag!

 • Johann
  9 maart 2015 at 10:41

  Thx Rob, fijne dag en veel plezier in de sneeuw

 • Remco Mienis
  9 maart 2015 at 10:42

  Heerlijke omstandigheden dus… Pff. jaloers.

Comments are closed.

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer