Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Wat een dag was het gisteren,….. zonovergoten,…… met uitzondering van een klein uurtje tijdens de zonsverduistering. Die was toch wel merkbaar, de lichtintensiteit nam af maar ook de temperatuur in de zon nam een graad of drie af. Dat vond ik toch wel verrassend om te constateren en had dat zeker niet verwacht. Gelijktijdig dacht ik, ”mooie oplossing voor het probleem van de opwarming van de aarde”. Enige vraag die overblijft is natuurlijk, hoe positioneren we de maan wat meer permanent tussen de aarde en de zon!? Heb ik nog even de oplossing niet voor,…..

Gisterenmorgen begon de dag met lichte vorst. Dat heb ik geweten, ….. buiten in de tuin gleed ik uit op een ijzig stukje grond met het gevolg dat ik nu met een stijve nek zit,….. lekker handig dus! Gisteren maar even niet wezen skiën en gewoon lekker in de tuin gezeten en genoten van het mooie weer. In de zon wees de thermometer gisterenmiddag 24 graden aan! Ook vandaag begon met een mooie blauwe lucht, lang duurde dit echter niet. Om 09.00 uur had de blauwe lucht plaats gemaakt voor een grijs wolkendek waaruit je ieder moment zou regen verwacht.

[/fusion_builder_container]

(Visited 779 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer