Zondag 1e Paasdag
Voordat we verder gaan met het Alpenweer wil ik eerst even een complimentje richting Sander en Roy geven. Even een korte voorstelling van twee weermannen met passie die het Alpenweerman team komen versterken.

Sander heeft aan de universiteit van Wageningen zijn Bachelor afgerond (Water & Atmosfeer | Meteorologie) en is nu met z’n Master opleiding begonnen. Klimaat en weer zijn zijn grote hobby en tijdens z’n studie heeft hij modellen gemaakt over de Groenlandse ijskap en is hij nu bezig met een project over kunstsneeuwproductie in de Oostenrijkse Alpen. Gisteren heeft Sander zijn eerste Alpenweerbericht geplaatst en we hopen dat er nog velen zullen volgen. Complimenten Sander want ik weet uit eigen ervaring hoe lastig die eerste weerberichten zijn in een nog “vreemde” omgeving!

[/fusion_builder_container]

(Visited 690 times, 1 visits today)

5 Reactie op “Opkomende lentekriebels”

 • Vincent
  5 april 2015 at 08:56

  hoi,
  Als vast bezoeker van alpenweerman wil ik Roy en Sander ook complimenten geven. De stukken waren interessant en prima geschreven zonder langdradig te worden. Chapeau. Het is moeilijker dan men denkt.

  Ga zo door jongen. Jullie hebben hier een fantastische springplank.

  Gr,

  Vincent.

 • Willem-Jan
  5 april 2015 at 10:11

  Welkom Roy en Sander, bij de beste weersite!
  Ik kijk met genoegen uit naar de toekomstige bijdragen!
  Gr,
  Wj

 • Johann
  5 april 2015 at 10:19

  Wij ook 😉

 • Remco Mienis
  5 april 2015 at 11:05

  Toppers in wording 😀

 • Remco Mienis
  5 april 2015 at 11:07

  Mooi, de brede opklaringen boven de Simplon

Comments are closed.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

Ortovox

Ortovox: duurzame veiligheid in de bergen

Ortovox produceert volledig klimaatneutraal de allerbeste buitensportkleding en bijbehorende accessoires, ook voor wintersport. Wat in 1980 begon met een revolutionaire lawinepieper heeft dit jaar geleid tot ontwikkeling van een hightech airbagsysteem. Dat natuurlijk naast de kleding en gear die comfortabel, stijlvol zijn en altijd gericht op veiligheid.


Wil je meer weten over Ortovox, bijvoorbeeld over de klimaatneutrale collectie, de Safety Academy met lawinetrainingen of natuurlijk de kleding, klik dan hieronder. In Nederland koop je Ortovox bij TwinSeasons. Lees meer

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer