Zondag 1e Paasdag
Voordat we verder gaan met het Alpenweer wil ik eerst even een complimentje richting Sander en Roy geven. Even een korte voorstelling van twee weermannen met passie die het Alpenweerman team komen versterken.

Sander heeft aan de universiteit van Wageningen zijn Bachelor afgerond (Water & Atmosfeer | Meteorologie) en is nu met z’n Master opleiding begonnen. Klimaat en weer zijn zijn grote hobby en tijdens z’n studie heeft hij modellen gemaakt over de Groenlandse ijskap en is hij nu bezig met een project over kunstsneeuwproductie in de Oostenrijkse Alpen. Gisteren heeft Sander zijn eerste Alpenweerbericht geplaatst en we hopen dat er nog velen zullen volgen. Complimenten Sander want ik weet uit eigen ervaring hoe lastig die eerste weerberichten zijn in een nog “vreemde” omgeving!

[/fusion_builder_container]

(Visited 685 times, 1 visits today)

5 Reactie op “Opkomende lentekriebels”

 • Vincent
  5 april 2015 at 08:56

  hoi,
  Als vast bezoeker van alpenweerman wil ik Roy en Sander ook complimenten geven. De stukken waren interessant en prima geschreven zonder langdradig te worden. Chapeau. Het is moeilijker dan men denkt.

  Ga zo door jongen. Jullie hebben hier een fantastische springplank.

  Gr,

  Vincent.

 • Willem-Jan
  5 april 2015 at 10:11

  Welkom Roy en Sander, bij de beste weersite!
  Ik kijk met genoegen uit naar de toekomstige bijdragen!
  Gr,
  Wj

 • Johann
  5 april 2015 at 10:19

  Wij ook 😉

 • Remco Mienis
  5 april 2015 at 11:05

  Toppers in wording 😀

 • Remco Mienis
  5 april 2015 at 11:07

  Mooi, de brede opklaringen boven de Simplon

Comments are closed.

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer