Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Zondag 1e Paasdag
Voordat we verder gaan met het Alpenweer wil ik eerst even een complimentje richting Sander en Roy geven. Even een korte voorstelling van twee weermannen met passie die het Alpenweerman team komen versterken.

Sander heeft aan de universiteit van Wageningen zijn Bachelor afgerond (Water & Atmosfeer | Meteorologie) en is nu met z’n Master opleiding begonnen. Klimaat en weer zijn zijn grote hobby en tijdens z’n studie heeft hij modellen gemaakt over de Groenlandse ijskap en is hij nu bezig met een project over kunstsneeuwproductie in de Oostenrijkse Alpen. Gisteren heeft Sander zijn eerste Alpenweerbericht geplaatst en we hopen dat er nog velen zullen volgen. Complimenten Sander want ik weet uit eigen ervaring hoe lastig die eerste weerberichten zijn in een nog “vreemde” omgeving!

[/fusion_builder_container]

(Visited 681 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

5 Reactie op “Opkomende lentekriebels”

 • Vincent
  5 april 2015 at 08:56

  hoi,
  Als vast bezoeker van alpenweerman wil ik Roy en Sander ook complimenten geven. De stukken waren interessant en prima geschreven zonder langdradig te worden. Chapeau. Het is moeilijker dan men denkt.

  Ga zo door jongen. Jullie hebben hier een fantastische springplank.

  Gr,

  Vincent.

 • Willem-Jan
  5 april 2015 at 10:11

  Welkom Roy en Sander, bij de beste weersite!
  Ik kijk met genoegen uit naar de toekomstige bijdragen!
  Gr,
  Wj

 • Johann
  5 april 2015 at 10:19

  Wij ook 😉

 • Remco Mienis
  5 april 2015 at 11:05

  Toppers in wording 😀

 • Remco Mienis
  5 april 2015 at 11:07

  Mooi, de brede opklaringen boven de Simplon

Comments are closed.

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer