Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen: De komende hebben de Alpen te maken met een westelijke hoogtestroming waarmee periodiek storingen overtrekken. Volgende week verandert er aan het stromingspatroon niet veel, wel wordt er geleidelijk steeds zachtere lucht aangevoerd.

[/fusion_builder_container]

(Visited 409 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

4 Reactie op “Onbestendig Westwindwetter”

 • Sandra
  30 april 2015 at 11:11

  Hallo Johann,

  Ik ga voor het eerst naar de Dutch week in Val Thorens. Kun je daar bij het voorspelde warme weer dan wel skiën? En gaat het ’s nachts nog wel vriezen? Ik heb totaal geen ervaring met dergelijke warme omstandigheden. Ik had me er al op ingesteld om tot ca. 13 of 14 uur te skiën, maar lukt dat dan nog wel?

 • roel
  30 april 2015 at 11:13

  Goed dat er in het hooggebegte nogwat sneeuw naar beneden komt. Maar is er al zicht op een wat stabielere periode met mooi weer, zodat we de steile noordwanden kunnen gaan klimmen/skien?

 • Johann
  30 april 2015 at 11:23

  @Sandra – Helaas wordt het voor “fatsoenlijk” wintersportweer gewoon (veel) te warm. Hopen is op droog weer en vooral geen regen. Hoe dan ook fijne (feest)tijd

 • Johann
  30 april 2015 at 11:25

  Roel -ECMWF komt met een hoog voor de periode vanaf 9 mei. Wellicht dan kansen! Tot dan blijft het gewoon wisselvallig en vooral veel te warm!

Comments are closed.

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer