Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen: De komende hebben de Alpen te maken met een westelijke hoogtestroming waarmee periodiek storingen overtrekken. Volgende week verandert er aan het stromingspatroon niet veel, wel wordt er geleidelijk steeds zachtere lucht aangevoerd.

[/fusion_builder_container]

4 Reactie op “Onbestendig Westwindwetter”

 • Sandra
  30 april 2015 at 11:11

  Hallo Johann,

  Ik ga voor het eerst naar de Dutch week in Val Thorens. Kun je daar bij het voorspelde warme weer dan wel skiën? En gaat het ’s nachts nog wel vriezen? Ik heb totaal geen ervaring met dergelijke warme omstandigheden. Ik had me er al op ingesteld om tot ca. 13 of 14 uur te skiën, maar lukt dat dan nog wel?

 • roel
  30 april 2015 at 11:13

  Goed dat er in het hooggebegte nogwat sneeuw naar beneden komt. Maar is er al zicht op een wat stabielere periode met mooi weer, zodat we de steile noordwanden kunnen gaan klimmen/skien?

 • Johann
  30 april 2015 at 11:23

  @Sandra – Helaas wordt het voor “fatsoenlijk” wintersportweer gewoon (veel) te warm. Hopen is op droog weer en vooral geen regen. Hoe dan ook fijne (feest)tijd

 • Johann
  30 april 2015 at 11:25

  Roel -ECMWF komt met een hoog voor de periode vanaf 9 mei. Wellicht dan kansen! Tot dan blijft het gewoon wisselvallig en vooral veel te warm!

Comments are closed.