Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Klik, klik,… ski’s onder en gaan! Dat was het motto vanochtend. Met dertig centimeter nieuwe sneeuw deze morgen was het een feest op de pistes en dan vooral op de plekken waar nog niemand was geweest. Het offpiste gevoel op de piste zullen we maar zeggen. Gisterenavond zag het er even anders uit.

[/fusion_builder_container]

(Visited 409 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

4 Reactie op “Nieuwe sneeuw voor het Salzburgerland! update uit het Salzburgerland”

 • Annemarie
  10 februari 2016 at 20:04

  Heerlijk!! Wat een genot!! 🌨🌨🌨⛷⛷

  • Rob Schellevis
   10 februari 2016 at 21:17

   goed he!!

 • Willem
  11 februari 2016 at 08:37

  Helemaal Top – goed voor al die Nederlanders, die over twee week de voorjaars vakantie in Salzburgerland gaan doorbrengen. Het zal wel weer een Nederlandse omgeving worden.

  • Rob Schellevis
   11 februari 2016 at 09:23

   Ja Willem, dan wordt het Salzburgerland weer even een beetje Nederlands. Iedere week heeft zo zijn eigen publiek, zoals gezegd hebben we nederlandse weken, duitse weken, de deense weken, de Wiener Woche etc. Ben ook blij dat er wat sneeuw is bijgevallen en de temperatuur zich wat lijkt te normaliseren. Gruß aus Lofer

Comments are closed.

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer