Hoe mooi winterbelevenissen in de natuur kunnen zijn, is zichtbaar in het Zuid-Tiroolse Gsieser Tal. Hier is ruimte voor grenzeloze ontspanning, lange time-outs en heerlijke momenten voor lichaam en geest. Gelegen in het dal Pustertal (UNESCO Dolomietengebied), een van de mooiste dalen van Zuid-Tirol, vind je hier ongerepte landschappen, talrijke boerderijen en authentieke berghutten, die dit dal zo uniek maken.

Hôteliersfamilie Steinmair maakt hier in Zuid-Tirol naam met haar drie exclusieve welzijnsoases. Kernwoorden zijn ontspanning, wellness en natuurbeleving. En daar houden we van bij Alpenweerman!

Hotel Quelle Nature Spa resort
Kamer ‘Romantik’ in Hotel Quelle

Ecotoerisme, rust, duurzaamheid

Het Hotel Quelle Nature Spa Resort, Chalet Salena Luxury & Private Lodge en het Fontis eco farm & suites brengen hun gasten dicht bij de natuur. Het gevarieerde fitness- en activiteitenprogramma met drie outdoor-natuurbelevenissen met gids, zes dagen per week en een breed scala aan workouts zijn inbegrepen. Direct bij hotel Quelle en bij het Fontis starten 42 uitstekend geprepareerde kilometers loipen. Bij gratis langlaufcursussen leren langlaufliefhebbers de juiste techniek.

Langlaufen in het Gsierer Tal

Op diverse winterwandelwegen gaat de tocht door de frisse lucht naar de talrijke berghutten. Sneeuwschoenwandelingen leiden door ongerepte landschappen. En dan je je ook nog vermaken op het nabijgelegen meer, de Pragser Wildsee, gezinswandelingen maken, rodelen en skiën met een ervaren gids.

NIEUW | vliegverbindingen direct naar Zuid-Tirol

Goed nieuws voor natuurminnende wintergenieters: SkyAlps biedt vanaf winter 2021/22 vliegverbindingen aan van Brussel en Rotterdam naar Bozen. Zo komen de Zuid-Tiroolse bergen, het wintersportplezier en het opladen in de natuur heel dichtbij. Wie de winterse idylle zoekt, gaat met een privétransfer vanaf vliegveld Bozen (Bolzano) direct naar het Gsieser Tal.

Een rustpunt voor lichaam en geest

Het vijfsterrenhotel Quelle Nature Spa is het exclusieve rustpunt waar al het mooie samenkomt. Als gast wordt je verwend met een weergaloze Luxury Spa met zeven binnen- en buitenbaden en tien sauna-oases. De dagelijkse saunaopgietingen in de Infinity-Event-sauna, geurreizen en stoombadrituelen maken een feest van de sfeervolle winterdagen.

Wasserradsauna
Sauna met uitzicht

Wie in de 3500 m² grote Quelle-Spa ontspant, mag rekenen op hoogtepunten zoals de Infinity Outdoor-Sportpool, de Solegrotte-sauna, de authentieke outdoorberghut en een waterradsauna, op showopgietingen en op een exclusieve Sky Lodge om te relaxen en van de winterzon te genieten.

Door Holidaycheck verkozen tot populairste wellnesshotel van Italië

De unieke sneeuwsauna verfrist de wellnessgasten na het saunabezoek met verse, heerlijk zachte sneeuw. Bovendien biedt het hotel een Medical Spa met fysiotherapie. Fijnproevers lopen warm voor het culinaire genot, dat van vroeg tot laat wordt aangeboden in het kader van het ¾ verwenpension.

Volledige vrijheid en privacy

De Mountain-Spa-chalets van de Chalet Salena Luxury & Private Lodge zorgen voor heerlijke geluksmomenten in volledig ongestoorde privacy. Momenten van pure ontspanning in de whirlpool op je eigen outdoor-loggia en in de Finse alpendennen-panorama-sauna in het chalet. De ontbijttafel in het chalet wordt als bij toverslag gedekt met het beste uit de omgeving, net wanneer het jou het beste uitkomt als vroege vogel of als langslaper.

Chalet Salena

Op verzoek brengt de Pfandlservice luxe verse gerechten naar wens direct naar het chalet. Sarah fleurt de namiddag op met zoete verrassingen, die naar het chalet wordt gebracht. Het totale concept geeft de verwende wintersporter een buitengewoon goed gevoel, met veel ruimte en exclusief comfort. Geniet temidden van besneeuwde bergen van een uitzonderlijk mooi bergpanorama.

Telefoon: +39 0474 948111
(Visited 30 times, 1 visits today)