Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen: aan de oostflank van het Azorenhoog liggen we in een vrij frisse noordwestelijke luchtstroming waarmee vandaag onder invloed van een koufront vochtige lucht wordt aangevoerd. Vanaf woensdag wordt de invloed van het Azorenhoog weer sterker en stroomt drogere lucht binnen. Donderdag draait de stroming naar het zuidwesten en gaan ook de temperaturen omhoog.

Een koufront trekt (schampt) over de Alpen en zorgt vandaag in het overgrote deel van de Alpen voor wisselvallig weer. Door de noordelijk stroming stuwt zich de vochtige lucht en vooral hier valt neerslag en zal de zon weinig tot geen kans maken. Elders is de activiteit minder en vooral in het zuidwesten en aan de Zwitserse zuidkant schijn de zon. In de loop van de middag en avond neemt de invloed van het Azorenhoog vanuit het westen weer toe en van west naar oost wordt het snel droog en gaat de bewolking op steeds meer plaatsen breken.

[/fusion_builder_container]

(Visited 674 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer