Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Met nog 2 weken te gaan zit het winterseizoen 2015 / 2016 er bijna op,… helaas! Door de late start van het seizoen heb ik het gevoel dat deze winter zo kort was,… dat ik nog wat skikilometers mis dit seizoen. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik, met het weer dat wij de afgelopen dagen hebben gehad, ook weer verlang naar de ‘berglente’,… de rust, de stilte, de ongereptheid en schoonheid van de natuur in het Salzburgerland. In de tuin zie ik knoppen in de fruitbomen komen en begint het gras weer zijn groen kleur te krijgen, de signalen dat het langzaam tijd wordt de wandelschoenen ‘uit het vet’ te halen.  Maar voor het zover is nog even twee weken genieten van de uitstekende condities op de pistes. Deze zijn, in ieder geval in onze regio, beduidend beter dan afgelopen jaar om deze tijd! Dat in combinatie met het waanzinnig mooie weer van de afgelopen dagen maakt  van kalenderweek 11 misschien wel de mooiste skiweek van het seizoen 2015/2016 in het Salzburgerland.

[/fusion_builder_container]

(Visited 134 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer