Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Afgelopen nacht hebben we weer mooi open helder weer gehad. Vanochtend dus lichte nachtvorst in het dal en ook hoger in de bergen weer enkele graden vorst. Voor de sneeuw natuurlijk prima weer en eigenlijk moet je er dan gewoon met de ski’s op uit! Langzaam merk ik echter dat het voorjaar begint te kriebelen en de interesses om nog te gaan skiën aan het af nemen zijn en de behoefte om weer andere activiteiten te gaan ondernemen weer toenemen. De vraag was dan ook toen ik vanochtend wakker werd, ga ik skiën, wandelen of mountainbiken? Uiteindelijk werd het de laatste,…… mountainbike uit de winterstalling gehaald, banden opgepompt en weer een eerste rondje getrapt bij ons door het mooie Saalachtal: ‘’de bergen op de paden af’!

[/fusion_builder_container]

(Visited 584 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

2 Reactie op “Mein Hintern tut weh! Tijd voor andere outdoor activiteiten.”

 • Johann
  19 maart 2015 at 18:14

  Thx weer Rob. Hier in Oberwallis al niet veel anders, vanmiddag in het dal alweer 20+ , heerlijk weer. Gisteren mijn Töff (Honda Varadero ) van stal gehaald en eerste ritje er weer opzitten. Verheug met op het zwemseizoen straks, dan weer er vol tegenaan. (half mei). Tot die tijd maar weer hardlopen oppakken en -of de moutainbike en ski’s in het vet!

  • Rob Schellevis
   19 maart 2015 at 18:47

   Ben niet de enige met ‘voorjaarskriebels’ merk ik al!!

Comments are closed.

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer