Mein Hintern tut weh! Tijd voor andere outdoor activiteiten.

Afgelopen nacht hebben we weer mooi open helder weer gehad. Vanochtend dus lichte nachtvorst in het dal en ook hoger in de bergen weer enkele graden vorst. Voor de sneeuw natuurlijk prima weer en eigenlijk moet je er dan gewoon met de ski’s op uit! Langzaam merk ik echter dat het voorjaar begint te kriebelen en de interesses om nog te gaan skiën aan het af nemen zijn en de behoefte om weer andere activiteiten te gaan ondernemen weer toenemen. De vraag was dan ook toen ik vanochtend wakker werd, ga ik skiën, wandelen of mountainbiken? Uiteindelijk werd het de laatste,…… mountainbike uit de winterstalling gehaald, banden opgepompt en weer een eerste rondje getrapt bij ons door het mooie Saalachtal: ‘’de bergen op de paden af’!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] Met de mountainbike op pad in het Salzburger Saalachtal!


In het bos ruik je het naderende voorjaar, hoor je overal weer vogels fluiten en ook het gras in het dal begint heel langzaam zijn grauwe winterkleur te verliezen. Het zal niet meer lang duren voordat de eerste bomen en struiken weer gaan uitlopen, zeker met deze temperaturen. Gisteren overigens een temperatuur van net onder de 20 graden bij ons in Lofer en  Innsbruck was de warmste plek in Oostenrijk met een temperatuur van net boven de 20 graden. In de zon was het dan ook, net als vandaag, gewoon warm. Dat ik er vandaag voor gekozen heb om te gaan mountainbiken zal ik morgen wel weer betreuren,……. zadelpijn en spierpijn (van al die spieren die de hele winter in ‘rusttoestand’ hebben verkeerd). Misschien morgen dan toch maar weer een paar uurtjes skiën!?

Grüße aus Lofer – Rob
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

2 REACTIES

  1. Thx weer Rob. Hier in Oberwallis al niet veel anders, vanmiddag in het dal alweer 20+ , heerlijk weer. Gisteren mijn Töff (Honda Varadero ) van stal gehaald en eerste ritje er weer opzitten. Verheug met op het zwemseizoen straks, dan weer er vol tegenaan. (half mei). Tot die tijd maar weer hardlopen oppakken en -of de moutainbike en ski’s in het vet!

Comments are closed.