Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

De signalen voor een mooie woensdag waren er gisterenavond al toen ik met mijn honden nog een rondje ging wandelen: ”een compleet heldere sterrenhemel en lekker fris”. De thermometer wees vanochtend om 06.00 uur dan ook 2 graad onder het vriespunt aan. En natuurlijk ook in het skigebied temperaturen onder nul. De pistes waren vanochtend vroeg bij de eerste afdalingen op een aantal plaatsen nog knetterhard. Een uurtje verder, alleen nog maar pistes met een mooie zachte bovenlaag en dus gewoon lekker skiën. Pas later in de ochtend werden de omstandigheden op een aantal plaatsen weer wat zwaarder.

[/fusion_builder_container]

(Visited 297 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer