Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

We kunnen weer terugkijken op een aantal mooie dagen in het Salzburgerland. Met uitzondering van afgelopen donderdag toen er een frontje over midden Oostenrijk trok. De regen die aanvankelijk voor de ochtend voorspeld was bereikte ons pas rond het middaguur en ook de thermometer kwam donderdag niet hoger dan een graad of 7 in het dal. Gedurende de middag zag ik de sneeuwgrens dalen. Uiteindelijk bleef deze rond de 1100 meter steken,…. gelukkig! Voor de bezoekers van de gletser bij Kaprun natuurlijk perfect. Daar was een mooi pak nieuwe sneeuw gevallen en moeten de omstandigheden dit weekend super geweest zijn. Afgelopen vrijdag en zaterdag mooi voorjaarsweer met temperaturen rond de 20 graden en veel zonuren. Ook vandaag een warme dag, maar in de middag dan toenemende bewolking en af en toe een spat regen. Ook morgen ziet er nog goed uit met temperaturen die wederom rond de 20 graden zullen liggen.

[/fusion_builder_container]

(Visited 424 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer