Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Algemene situatie: Het hogedrukgebied Norbert heeft zich gesplitst in een deel boven de Atlantische Oceaan en een deel boven het zuidoosten van Europa. De verbinding ligt precies over onze streken en daardoor is het ook vandaag prachtig lenteweer met veel zon. Omdat de stroming uit het oosten tot noordoosten komt is de aangevoerde lucht warmer dan voorgaande dagen en is het gewoon aangenaam.

Gisteren was het prachtig weer met volop zonneschijn. Alleen in het noorden kwamen nog wat wolkenvelden voor, maar uiteindelijk scheen de koperen ploert ook daar flink met nog altijd 6 tot 8 uur zonneschijn. In de rest van het land scheen de zon 11 tot bijna 13 uur. De temperatuur steeg naar 10-11° in het noorden en naar 15 in het zuiden van het land met in Westdorpe maximaal 15,0°. In Vlaanderen lagen de maxima tussen de 12 en 16° met in Gent en Brussel maximaal 15,6°.

[/fusion_builder_container]

(Visited 21 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

2 Reactie op “Lage Landen: vandaag aangenaam, vanaf morgen dalende temperaturen”

 • jeroen jansen
  21 april 2016 at 11:18

  Net een nieuwe winterjas en twee skipulls’s aangeschaft voor de nieuwe week!

  • Rico Schröder
   21 april 2016 at 11:22

   Helemaal goed Jeroen…😉

Comments are closed.

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer