Algemene situatie: Het hogedrukgebied Norbert heeft zich gesplitst in een deel boven de Atlantische Oceaan en een deel boven het zuidoosten van Europa. De verbinding ligt precies over onze streken en daardoor is het ook vandaag prachtig lenteweer met veel zon. Omdat de stroming uit het oosten tot noordoosten komt is de aangevoerde lucht warmer dan voorgaande dagen en is het gewoon aangenaam.

Gisteren was het prachtig weer met volop zonneschijn. Alleen in het noorden kwamen nog wat wolkenvelden voor, maar uiteindelijk scheen de koperen ploert ook daar flink met nog altijd 6 tot 8 uur zonneschijn. In de rest van het land scheen de zon 11 tot bijna 13 uur. De temperatuur steeg naar 10-11° in het noorden en naar 15 in het zuiden van het land met in Westdorpe maximaal 15,0°. In Vlaanderen lagen de maxima tussen de 12 en 16° met in Gent en Brussel maximaal 15,6°.

[/fusion_builder_container]

(Visited 27 times, 1 visits today)

2 Reactie op “Lage Landen: vandaag aangenaam, vanaf morgen dalende temperaturen”

 • jeroen jansen
  21 april 2016 at 11:18

  Net een nieuwe winterjas en twee skipulls’s aangeschaft voor de nieuwe week!

  • Rico Schröder
   21 april 2016 at 11:22

   Helemaal goed Jeroen…😉

Comments are closed.

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer