Gisteren hadden we in de Lage Landen een schitterende dag te pakken. De stranden lagen vol en zoals je op onderstaande satelliet kunt zien lag het grote gedeelte van Europa in het felle zonnetje.

CnuETh-WIAQIhQP

Op de stranden was het ook heerlijk vertoeven. Wel moest je een zeer hoge factor op je lichaam smeren aangezien je binnen 15 minuten kunt verbranden. Zeker aan de kust met een klein briesje kan dit nog sneller gaan. Dit zelfde geldt voor vandaag omdat we wederom een zeer warme dag krijgen.

[/fusion_builder_container]

(Visited 24 times, 1 visits today)

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer