Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Afgelopen jaar in januari was ik namens SnowRepublic uitgenodigd om een aantal dagen aanwezig te zijn bij de LAAX OPEN. Slopestyle en Halfpipe wedstrijden voor de wereldtop onder de snowboarders.

1405978997585c0d06d94fa

Als ex-snowboarder en windsurfer en nu gepassioneerd skier was ik gelijk enthousiast en vertrokken we met het vliegtuig van Swiss naar Zurich om van daaruit de trein en bus te pakken naar wintersporters paradijs Laax. Of is het LAAX, met hoofdletters dus… wat ons betreft wel, want dit skigebied heeft enorm veel te bieden.

1114688231585c16eab3756

Allereest die sfeer, hoe zal ik dat eens beschrijven. Een mix van puurheid, Zwitserse nuchterheid met een enorme scheut Califonische saus er overheen. Tja en dat is niet verwonderlijk. Sinds de Amerikaanse ondernemer Reto Gutner Laax in 1995 onder handen heeft genomen proef je in alles zijn filosofie terug. Het zou niet vreemd zijn als je hier surfdudes en skeelerbabes tegenkomt.

logo_bluetext-klein

Lees verder.

(Visited 61 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer