Vrijheid en je vrij voelen zijn onbetaalbaar. Dat merk je des te meer als er onrust heerst in Europa. Gelukkig kunnen we in het overgrote deel van ons continent in vrijheid leven en ons verheugen op een mooie tijd in de bergen. THE MATTHEW – Copper Lodge belooft geweldige momenten van de grootst mogelijke vrijheid en informaliteit. Zoals dat hoort in de vakantie! THE MATTHEW – Copper Lodge, het bijzondere aparthotel in Wagrain in het SalzburgerLand is een toevluchtsoord met ruime woonmogelijkheden in een stijlvol huiskamergevoel.

Architectuur en design verenigen harmonie en veiligheid. Een verscheidenheid aan kamers, studio’s en suites biedt diverse combinatiemogelijkheden zodat iedereen zich hier op zijn gemak kan voelen. Stellen, kleine en grote gezinnen, groepen en individuele reizigers. In de afzonderlijke woonruimtes kunnen tot twaalf personen een passende accommodatie vinden voor een welverdiende vakantie.

Modern en gezellig

Het interieur kenmerkt zich door een smaakvol gebruik van kleuren en materialen. De mix van koper, hout en beton in de ambiance van THE MATTHEW zorgen voor een moderne en gezellige sfeer. De wellness van THE MATTHEW is een bijzondere plek, met liefde ontworpen. Hier kun je dobberen in het verwarmde binnen- en buitenzwembad en in de natuurlijke zwemvijver.

Kies een moment voor jezelf in de relaxruimte en de sauna, terwijl je wegdroomt bij het uitzicht op de bergen. In de zomer is de MATTHEW Garden buitengewoon idyllisch. Ligstoelen in het groen, vogels fluiten, de vijver spettert. Dit noemen we puur genieten van de natuur. Voor culinaire zomerse genoegens is een barbecue neergezet.

Hoe fijn je ook slaapt in de vakantiekamers van THE MATTHEW, het is heerlijk om hier ’s ochtends op te staan. Het ontbijtbuffet is rijkelijk voorzien van regionale lekkernijen en de verse koffie is geurig.

Wandelen en fietsen in Wagrain

Na het ontbijt is het tijd om erop uit te trekken. In Wagrain ligt een van de mooiste berggebieden aan je voeten. Dit is een waar paradijs voor wandelaars, bergbeklimmers en fietsliefhebbers. 250 kilometer goed gemarkeerde wandelpaden leiden de bergen in, langs alpenweiden en hutten. Fietsers hebben niet minder mogelijkheden om de natuur in al zijn puurheid te beleven.

Aan het einde van een actieve dag te chillen strijk je neer in de MATTHEW BAR. Hier worden vernieuwende cocktails gemixt en handgeplukte wijnen geschonken. De ontmoetingsplek voor vrolijke mensen. In de gezellige hotellounge kunnen fijnproevers ontspannen. “Geniet van je geweldige momenten” is het motto van THE MATTHEW.

THE MATTHEW

Waarom THE MATTHEW als de gastheren Rainer en Sandra heten? Om dat te begrijpen, moet je een beetje graven in het verleden van deze uitzonderlijke vakantieplek. “Onze overgrootvader, Matthias Schönberger, was een fascinerende persoonlijkheid, een denker, een leergierige en behulpzame man”, zegt Sandra. “De plek waar nu ons hotel staat, was ooit een akker. Onze overgrootvader kocht dit pand in 1913, maar was niet enthousiast over het boerenwerk. Hij wijdde zijn leven aan de geesteswetenschappen en het recht. We hebben deze naam gekozen als blijk van onze waardering en dankbaarheid dat hij ons zo’n prachtig stuk land heeft nagelaten om THE MATTHEW op te bouwen.”

Karl-Heinrich-Waggerl-Straße 19, Wagrain | +43 (0) 664 40 15 906  | info@hotel-wagrain.eu  | www.the-matthew.at

(Visited 228 times, 1 visits today)