Wellness zit in het DNA van Hotel Panorama Royal (****s) in Bad Häring in Oostenrijk. Daarover zijn veeleisende spa-kenners van heinde en ver het eens. Het nieuwtje dat het wellnessresort nu verkondigt, verlegt vele grenzen: de op zich al zeer uitgebreide en royale wellnessoppervlakte wordt verdubbeld. Nieuwe en nog meer binnen- en buitenzwembaden beloven een vakantiegevoel met een eindeloos uitzicht over het Inntal en de bergen.

Vanaf 14 mei 2023 kun je hier weer terecht voor high-end relaxing. De nieuwe feelgoodzones zijn klaar: een waar genot voor wie houdt van goed design en standingvol relaxen. Lente betekent tijd om te baden: indoor wordt het waterlandschap uitgebreid met een volledig nieuw, 32° warm panoramisch binnenbad, elegant verbonden met het heerlijke, 33° warme relaxatiebad onder de blauwe hemel.

Dompel jezelf onder, laat alles los, vergeet het leven van alledag, geniet van het nieuwe, doe frisse energie op. Alle zoutwaterzwembadenvan de relaxzone in het groen liggen klaar voor watergenot in de prille zomer. De grootste delen van het panoramapark zijn weer groen en staan in bloei. Hier vlijen zonaanbidders zich neer op comfortabele ligstoelen, vergeten de tijd bij een goed boek, dagdromen te midden van de pure natuur.

Kracht, energie en levenslust

De heerlijke saunawereld ontvangt liefhebbers van gezond transpireren in een paradijselijke wereld van warmte. Kracht, energie en levenslust: ze borrelen op in hotel Panorama Royal. Nog meer waterplezier op het hoogste niveau bezorgt tegen eind juni een nieuw sportbad van 25 meter met een koudwaterbekken en een whirlpool van 34°. Dit Leading Spa Resort is prachtig gelegen hoog boven het Inntal op een zonnige en panoramische locatie. De sauna-, water- en ontspanningswereld staat garant voor diepe relaxatie.

Een uitgebreid aanbod van meditaties, massages, yoga en qi gong bezorgt je nieuwe energie. Een team van artsen-specialisten biedt schoonheidscorrecties en verzorging in het schoonheidscentrum “Schönheit Royal” van het wellnesshotel. Van het nieuwe gastronomische restaurant “Freund-Schafft” tot de exclusieve kamers en suites: hotel Panorama Royal geldt als een refugium voor standingvol genieten.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar panorama-royal.at

(Visited 100 times, 1 visits today)

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

Ortovox

Ortovox: duurzame veiligheid in de bergen

Ortovox produceert volledig klimaatneutraal de allerbeste buitensportkleding en bijbehorende accessoires, ook voor wintersport. Wat in 1980 begon met een revolutionaire lawinepieper heeft dit jaar geleid tot ontwikkeling van een hightech airbagsysteem. Dat natuurlijk naast de kleding en gear die comfortabel, stijlvol zijn en altijd gericht op veiligheid.


Wil je meer weten over Ortovox, bijvoorbeeld over de klimaatneutrale collectie, de Safety Academy met lawinetrainingen of natuurlijk de kleding, klik dan hieronder. In Nederland koop je Ortovox bij TwinSeasons. Lees meer

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer