Advertentie 

Wellness zit in het DNA van Hotel Panorama Royal (****s) in Bad Häring in Oostenrijk. Daarover zijn veeleisende spa-kenners van heinde en ver het eens. Het nieuwtje dat het wellnessresort nu verkondigt, verlegt vele grenzen: de op zich al zeer uitgebreide en royale wellnessoppervlakte wordt verdubbeld. Nieuwe en nog meer binnen- en buitenzwembaden beloven een vakantiegevoel met een eindeloos uitzicht over het Inntal en de bergen.

Vanaf 14 mei 2023 kun je hier weer terecht voor high-end relaxing. De nieuwe feelgoodzones zijn klaar: een waar genot voor wie houdt van goed design en standingvol relaxen. Lente betekent tijd om te baden: indoor wordt het waterlandschap uitgebreid met een volledig nieuw, 32° warm panoramisch binnenbad, elegant verbonden met het heerlijke, 33° warme relaxatiebad onder de blauwe hemel.

Dompel jezelf onder, laat alles los, vergeet het leven van alledag, geniet van het nieuwe, doe frisse energie op. Alle zoutwaterzwembadenvan de relaxzone in het groen liggen klaar voor watergenot in de prille zomer. De grootste delen van het panoramapark zijn weer groen en staan in bloei. Hier vlijen zonaanbidders zich neer op comfortabele ligstoelen, vergeten de tijd bij een goed boek, dagdromen te midden van de pure natuur.

Kracht, energie en levenslust

De heerlijke saunawereld ontvangt liefhebbers van gezond transpireren in een paradijselijke wereld van warmte. Kracht, energie en levenslust: ze borrelen op in hotel Panorama Royal. Nog meer waterplezier op het hoogste niveau bezorgt tegen eind juni een nieuw sportbad van 25 meter met een koudwaterbekken en een whirlpool van 34°. Dit Leading Spa Resort is prachtig gelegen hoog boven het Inntal op een zonnige en panoramische locatie. De sauna-, water- en ontspanningswereld staat garant voor diepe relaxatie.

Een uitgebreid aanbod van meditaties, massages, yoga en qi gong bezorgt je nieuwe energie. Een team van artsen-specialisten biedt schoonheidscorrecties en verzorging in het schoonheidscentrum “Schönheit Royal” van het wellnesshotel. Van het nieuwe gastronomische restaurant “Freund-Schafft” tot de exclusieve kamers en suites: hotel Panorama Royal geldt als een refugium voor standingvol genieten.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar panorama-royal.at

(Visited 121 times, 1 visits today)
Advertentie

 

Advertentie

Val Thorens

Beste skioord 2023: Val Thorens

Val Thorens is zojuist voor de 8e keer uitgeroepen tot beste skigebied ter wereld. Val Thorens ligt op een hoogte van 2.300 m en is daarmee het hoogst gelegen skioord van Europa. Als eerste geopend (in november) en als laatste gesloten (in mei), biedt het skiërs een enorm speelterrein voor een onvergetelijke vakantie. Lees meer

Advertentie

SnowWorld

Wintersport in SnowWorld

Skigebied SnowWorld is hét Nederlandse skigebied met vijf skidorpen. De skiliften draaien tot ’s avonds laat en er valt voor jong en oud veel te beleven. Skiën, snowboarden, klimmen en après-skiën. Skigebied SnowWorld biedt de ultieme wintersportervaring bij jou in de buurt. Lees meer

Advertentie

Wintersportboeken

Boeken over wintersport

Of je nu nog aan je eerste afdaling moet beginnen of al een doorgewinterde liefhebber van skiën bent? Ook jij vindt hier vast het juiste boek over wintersport. Zorg dus dat je tijdens een wintersport volop van de sneeuw geniet dankzij een goede voorbereiding en inspiratie. Zo zijn er boeken over de juiste technieken en trainingen en de beste je ski-uitrusting. Bestel hier