Een heldere winterlucht, een sneeuwwit landschap, rustige natuurmomenten en het heerlijke gevoel je buiten te kunnen uitleven: welkom bij Fontis eco farm & suites (link) in het Zuid-Tiroolse Gsieser Tal. Acht Alpensuites met designkeuken, woonkamer, slaapkamer en buitenterras zorgen voor een rustgevend verblijf.

Onthaasting, verbondenheid met de natuur en een actieve vakantie komen krachtig samen op deze unieke plek. Met een Green SPA, een Eco Farm en pure privacybrengt de oase aan de voet van de berg zijn gasten dichter bij de natuur.

Kom tot jezelf bij Fontis eco farm & suites

Echt tot jezelf komen, daar is het nieuwe Fontis eco farm & suites voor gemaakt. Het idyllische Gsieser Tal is onderdeel van het grootste langlaufnetwerk van Europa, het gebied Dolomiti NordicSki met meer dan 1300 kilometers loipen. Het startpunt van de loipe bevindt zich direct voor de accommodatie. Skiërs glijden over de pistes van Kronplatz en in het skigebied 3 Zinnen Dolomites met uitzinnige uitzichten. Dit betekent ultiem genieten in Zuid-Tirol, in het noorden van Italië.

Op slechts drie kilometer afstand bevindt zich een kleine, zonnige berglift met een eigen skischool in St. Magdalena. Ideaal voor kinderen, beginners en gezinnen die (voor het eerst) op wintersport gaan. Met sneeuwschoenen door de betoverende winterwereld stappen of met toerski’s een berg bedwingen. De bergwereld van het Gsieser Tal is een juweel waar ze nog nooit gehoord hebben van massatoerisme.

Veelzijdig activiteitenprogramma

Het veelzijdige activiteitenprogramma van het zusterhotel Quelle Nature Spa Resort***** nodigt uit voor uitzonderlijke natuurbelevenissen met een gids. Onder begeleiding kun je een wandeling maken in de avondschemering, de geurige glühwein maakt het feest compleet.

Andere leuke activiteiten zijn sneeuwschoenwandelen door de stille natuur, een langlaufcursus voor beginners en ervaren langlaufers, een pret-biatlon in het wereldbekerstadion Antholz en rodelen vanaf de eigen berghut naar het dal. Bovendien zijn er veel verschillende begeleide workouts in het fitnesscenter van hotel Quelle.

Groen toevluchtsoord

Het nieuwe Fontis eco farm & suites is een groen toevluchtsoord waar je komt om nieuwe energie op te doen. In de met zorg ingerichte Green SPA doet de natuur veel goeds voor lichaam en geest. Het gedurende het hele jaar verwarmde zwembad, de Finse sauna, de ’s zomers en ’s winters te gebruiken Hotspring Whirlpool en de mooie rustruimte met ontspannings- en infraroodligstoelen zijn perfect voor wie ontspanning zoekt.

Wie in het Fontis verblijft, kan ook genieten van de Luxury Spa van hotel Quelle (tegen meerprijs). Met de Adults Only-zone, zeven binnen- en buitenbaden, waaronder een 20 meter-Infinity-Sportpool, tien sauna’s, de unieke sneeuwsauna en de eigen Family Spa hebben gasten de beschikking over luxe wellness.

Gezond en puur

Op de Eco Farm komen gasten dicht bij de natuur met belevenissen op de boerderij. Daar komen de verse bessen en knapperige groente vandaan die zonder omwegen direct van de akker op het lekkere ontbijtbuffet van het Fontis belanden. ’s Winters kan er gesmuld worden van de zelfgemaakte lekkernijen uit de schatten die de natuur ’s zomers heeft voortgebracht.

Het kippenhok, de bijenkorven en het viswater vullen het assortiment gezonde levensmiddelen direct bij het hotel aan. Ze zijn ook een leverancier van gezonde en pure producten voor de zusterbedrijven Hotel Quelle Nature Spa Resort en Chalet Salena Luxury & Private Lodge.

Energie tanken dicht bij de natuur, daarvoor staat het Fontis eco farm & suites in een van de meest authentieke dalen van Zuid-Tirol.


Fontis – eco farm & suites | Schuer 8 | 39030 S. Martino/Val Casies | www.farm-fontis.com/en/

(Visited 89 times, 1 visits today)