Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen: Hoog “Quila” zal ook vandaag het Alpenweer nog gunstig beïnvloeden. Donderdag krijgen de oostelijke Alpen te maken met de invloed een hoogtelaagje (koudeputje). Elders blijft het nog zacht. In het weekend krijgen we van het westen uit geleidelijk met de storingsinvloed van Atlantische depressies te maken en koelt het af.

Gisteren konden we in de Alpen weer genieten van een prachtig dag. De zon scheen onafgebroken en enkele overtrekkende hogere wolkenvelden konden de zon niet echt frustreren. Ofschoon de aangevoerde lucht niet eens zo heel warm is kon de temperatuur door de al sterke zonnestraling weer behoorlijk oplopen. Het warmst werd het in het Zwitserse Ticino (Tessin) met middagtemperaturen die lokaal tot bijna 28 graden opliepen. Ook op andere plaatsen steeg het kwik echter tot 23 a 25 graden.

[/fusion_builder_container]

(Visited 329 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer