Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Ook geen zin in een Kerst in Nederland? Wil jij er toch nog even tussenuit en genieten van de sneeuw in december?

Dat komt goed uit, want onze partner Hotel Seiblishof heeft nog een aantal kamers beschikbaar voor de kerstvakantie. En extra goed nieuws is dat we deze nu voor onze bezoekers kunnen aanbieden met fijne kortingen.

Je ontvangt maar liefst 20% korting op de standaardprijs voor de week van 24 – 31 december. Voor tweede vakantie week (31 december – 7 januari) biedt het hotel je een last-minute korting van 10%.

Vermeld bij je aanvraag op boeking dat je komt via SnowRepublic en deze lekkere extra korting is geregeld.

Ga voor meer informatie naar Seiblishof.com en veel plezier alvast!

Alpenweerman is powered by Kachelmann Wetter en Meteo-Oberwallis

Meer (Alpen)weer en updates ook via Alpenweerman Facebook of Twitter

(Visited 28 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer