Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen: De hogedruk invloed neemt weer af en op nadering van een koufront nemen de neerslagkansen weer toe. Woensdag op nadering van een (tussen)hoog weer droog en met meer zon gaan de temperaturen weer in de lift. Donderdag tussenhoog, vrijdag en zaterdag opnieuw onbestendig op nadering en passage volgende storing.

Foto frontpage: Leukerbad gezien vanaf de Gemmi gemaakt door Patrick Henzen 24-05

Terugblik 1e Pinksterdag Alpen / Nederland
Ofschoon het laag boven de Adriatische Zee verder aan invloed verloor had de zon het gisteren in grote delen van de Alpen nog knap lastig met de vochtige lucht die werd aangevoerd. De dag startte op veel plaatsen nog optimistische maar in de loop van de dag nam de bewolking weer de overhand.De meeste zon was bestemd voor de oostelijke zuidkant van de Alpen. Door de dagelijkse gang (opwarming) ontstonden echter ook hier juist enkele lokale buien. Elders in de Alpen bleef het droog.

[/fusion_builder_container]

(Visited 617 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer