Innsbruck en Alpenweerman

Het is momenteel nog volop aan het na zomeren in de Alpen. Toch staan we bijna al met ons gevoel weer met één been in de sneeuw. Afgelopen seizoen had niet het einde van een wintersportseizoen wat we voor ogen hadden, maar gelukkig wordt het ieder jaar weer winter. Voordat het zover is hebben we natuurlijk eerst nog de prachtige nazomer en herfst periode in de Alpen. Een ieder weet dat dit werkelijk schitterende tijden kunnen zijn.Alles komt hier bijeen.

Met welk dorp kunnen we aankomende periodes beter aftrappen dan met de hoofdstad van de Alpen: Innsbruck. De regio Innsbruck bestaat uit Innsbruck-stad en 40 dorpen in de omgeving. De meeste dorpjes liggen in het Inntal. Sommige liggen op schitterende zonnige hoogplateaus zoals bijvoorbeeld het bekende Axamer Lizum.Short trip

Iemand die wel eens in de regio Innsbruck is geweest kan alleen maar beamen dat het een mix is van alles. In alle jaargetijden is het hier genieten. En dan moeten we vooral de kerstmarkten niet vergeten waarvoor je alleen al een citytrip zou doen. De gezellige restaurants en authentieke berghutten.

Ook nu zijn er nog mooie zomer aanbiedingen waar je even heerlijk tot rust kunt komen. Mooie wandelingen kunt maken en even helemaal niets.
Al vanaf 55.- per persoon maak je samen momenten die je niet meer zult vergeten. Buiten dat is het in deze onzekere tijden om tot 5 dagen voor je vertrek je trip te annuleren. En met de Ski Plus City Pass zit je helemaal gebeiteld.

Innsbruck en Alpenweerman
Aankomend jaar zal Innsbruck de hoofdpartner zijn van Alpenweerman waar wij enorm trots op zijn. Het hart van de Alpen zal daarom regelmatig hier verschijnen voor u als lezer. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit blijven bieden die u van ons gewent bent. Het gehele jaar zal er ook een Alpenweerman ter plaatse zijn in de regio Innsbruck.

Abonneer
Abonneren op
guest

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties