Zin in zon en zee? Hotel Espléndido in Puerto de Sóller is klaar voor de lentekriebels. Dit populaire vintage-strandhotel ontvangt genieters die op zoek zijn naar rust en het onalledaagse. Met een ongelooflijk vakmanschap en een uitgesproken gevoel voor schoonheid hebben de gastheren hotel Espléndido onlangs gerenoveerd.

Het hotel is een buitengewoon toevluchtsoord dat in insiderkringen niet voor niets “Bride of Sóller” wordt genoemd. Met name door het smaakvolle design en de droomligging vlak aan zee en aan de voet van het Tramuntana-gebergte. Waar je ook kijkt in hotel Espléndido: liefdevol gearrangeerde details, beschutte plekjes en een romantisch zonneterras. De eerste zonaanbidders strijken al vroeg in het jaar neer aan de twee zwembaden: een infinitypool alleen voor volwassenen en een familiepool. Geniet van deze ultieme paradijsjes in Hotel Espléndido!

Een stijlvolle wellness- en fitnesszone zorgt voor welzijn, kracht en conditie. De keuken van hotel Espléndido verwent je met fijne mediterrane gerechten en internationale specialiteiten. “Espléndido” betekent “heerlijk”, en heerlijk is ook een time-out in deze oase van rust op slechts een halfuurtje van Palma. De streek is gemaakt om te wandelen en te fietsen, aan canyoning te doen en te duiken, of voor een pittige rit met de Vespa. Sóller geldt als een van de charmantste stadjes van dit Baleareneiland.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.esplendidohotel.com

(Visited 27 times, 1 visits today)