Hotel Der Böglerhof (5 sterren), pure nature spa resort in de Kitzbüheler Alpen heeft eerder dit jaar zijn nieuwe droomtuin met groot zwemmeer en Infinity Relaxpool geopend. Het uitzicht is om bij weg te smelten, het decor puur natuur. Het legendarische hotel Der Böglerhof, waar vijf sterren samengaan met hartelijkheid en traditie. Mooier kan Tirol niet zijn.

Der Böglerhof – pure nature spa resort is het enige vijfsterrenhotel van Tirol dat aan een eigen zwemmeer ligt. In Alpach, het “mooiste dorp van Europa”, verwent dit behaaglijke resort je zintuigen met een volledig nieuw gebouwd spa- en wellnesscomplex. Hoog boven het dorp met zijn charmante huizen in traditionele houten bouwstijl glinstert het wateroppervlak van Böglers zwemmeer.

Stralend aquamarijn vermengt er zich met fris lichtgroen

Het is 30 meter lang en ligt ingebed in de Kitzbüheler Alpen en de nieuwe Infinity Panorama Relaxpool is erin geïntegreerd. Stralend aquamarijn vermengt er zich met fris lichtgroen. Dit openlucht-zwemlandschap lijkt bijna eindeloos en is wellicht het mooiste van de regio. Daarachter bevindt zich de betoverende pure nature.spa”for adults only”, met stijlvolle en ruime SPA-livingrooms voor relaxatie en hoogwaardige wellnessbehandelingen.

Exclusieve werelden van warmte: nadat je hebt gezweet, kun je door een fijne ijzelregen wandelen, verkoeling vinden onder een waterval buiten of ontspannen bij een vuurplaats in het groen. Ook de nieuwe “yoga-lichtruimte” weerspiegelt de liefde van de gastheren voor detail en hun passie voor kwaliteit. En dat is nog niet alles. Nog een tweede spa in Der Böglerhof zorgt voor je geluk: de Familienzeit.Spa.

Hier vind je een textielsaunazone, een binnen- en een buitenzwembad en een gezellige tuin. Nestel je in een strandstoel, laat een verfrissend drankje komen van de Böglersbar en kijk toe hoe je kinderen spelen. In de wereld van de exclusieve wellness bekleedt Der Böglerhof een prominente plaats dankzij twee spa’s met in totaal 19 faciliteiten voor ontspanning, sauna en zwemgenot op een oppervlakte van 2.000 m2.

In de watten gelegd

Aan de voet van de bergen ontvouwt Hotel Der Böglerhof haar ware charme. Acht nieuwe feelgoodsuites, waarvan vier luxe penthouses met balkon en onbelemmerd uitzicht over Alpbach, laten zien wat luxueus wonen is. De 76 met veel smaak ingerichte kamers en suites combineren op meesterlijke wijze elegantie en een alpiene stijl. Hier voel je je volkomen geborgen en in de watten gelegd. 

Overal in deze prachtige oase van rust heerst een sfeer van hartelijkheid en het mooie berglandschap rondom maakt je diep gelukkig. Vanaf de eerste zomerdag worden in Der Böglerhof de wandelschoenen aangetrokken en de fietsen klaargezet. Met de bergen in zicht en de zon op je huid trek je de natuur in. Samen met wandelgids Andreas ontdek je verborgen plekken, prachtige wandelpaden en authentieke hutten.

Alpbachtal

Het Alpbachtal is een paradijs voor iedereen die graag fietst. Der Böglerhof biedt een speciaal zorgeloos-fietsen-pakket aan. Het omvat onder meer de gratis huur van een mountainbike, begeleide tochten per fiets of e-bike en een wekelijkse mountainbike-excursie. Wij doen alles voor een geweldige fietservaring! Ook de kids zijn dol op vakantie in Der Böglerhof. Een topper voor gezinnen is het belevenisprogramma met een breed scala aan ervaringen binnen in het hotel en buiten in de natuur en de bergen. Tijdens de vakantieperiodes organiseert Der Böglerhof kinderopvang.

Wat zou zo’n resort zijn zonder culinaire creaties? De keuken is bekroond met drie koksmutsjes en is inbegrepen voor de hotelgasten. Als je wilt, kun je jezelf in de historische, 500 jaar oude (!) Fuggerstube en de al even eerbiedwaardige, goed voorziene wijnkelder trakteren op “fine dining van topniveau”.

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.boeglerhof.at

(Visited 24 times, 1 visits today)