Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Op 8 juni start het Topshelf Open tennis spektakel in Rosmalen en de voorbereidingen zijn in volle gang en voor een groot deel ook al afgerond. Dat geldt ook voor de weertechnische kant van het geheel. De voorbereidingen en testfase zit erop en zondag gaan we ter plekke op het Autotron in Rosmalen de Meteo-Point voorbereiden zodat we maandagochtend 8 juni direct van start kunnen gaan!

De afgelopen dagen konden we al berichten dat we met een zeer warme weerfase te maken gaan krijgen met temperaturen die tot boven de 30 graden zullen gaan oplopen. Deze thermische oppepper met tropische temperaturen zo kort voor het begin van het Topshelf Open staat nog steeds op de weerkaarten maar een hittegolf gaat het hoogst waarschijnlijk niet worden. De grote vraag is namelijk hoelang het veel warmere zomerse weer zal gaan aanhouden en of de warmte niet, zoals dat zo vaak in Nederland gebeurt wanneer ze zo snel komt, net zo snel weer wordt afgestraft met regen of zelfs knallende onweersbuien. Een andere vraag die we ons moeten stellen is of we wel blij zijn met temperaturen van boven de 30 graden en een snikhete zon. Voor de spelers geen pretje maar ook voor de toeschouwers wellicht iets te veel van het goede!

[/fusion_builder_container]

(Visited 494 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer