Skiën op high-end-niveau: dat is waar het Fijnproevers- & relaxresort Trofana Royal voor staat. Het luxeresort (vijfsterren superior) ligt direct aan de pistes van Ischgl in de Silvretta Arena. Het bergdecor is indrukwekkend. Twee grensoverschrijdende skigebieden, Ischgl en Samnaun, vormen één grote regio met optimaal geprepareerde pistes en fantastische freeride-gebieden. Vanuit het hele skigebied heb je zicht op imposante drieduizenders.

Skiën in de Silvretta Arena. In Oostenrijk én Zwitserland. Foto: Edwin Hagenouw

Van november tot mei kunnen wintersporters erop vertrouwen dat op deze hoogte genoeg sneeuw ligt om wintersportplezier te garanderen. De eerste skidag van 2021 is al 25 november.

Met een privéjet naar de sneeuw

In samenwerking met Tyrolean Jet Services en vliegveld Innsbruck biedt Hotel Trofana Royal in de winter een individuele privéjetservice aan. Hierdoor kunnen je als gast van het hotel op flexibele tijden en ook voor een shortski genieten van een vijfsterren-superiorvakantie in de sneeuw.

Fijnproevers- & relaxresort Trofana Royal in Ischgl

Fijnproevers- & relaxresort Trofana Royal staat bekend als een van de beste hotels in Europa. Je ervaart hier als gast pure alpiene luxe met een ongedwongen, maar excellente service. Wie een winterbeleving op het hoogste niveau zoekt gaat die hier zeker vinden. De familie Von der Thannen, eigenaren van het hotel, heeft een schat aan ervaring en streeft elke dag weer naar perfectie voor hun gasten.

Ruimte en privacy

De omvang van het hotel, alleen al aan de wellness en professionele spa zijn 2.500 m², zorgt voor veel privacy. Ook de kamers en suites hebben buitengewone afmetingen en zijn sfeervol ingericht in een stijl die past bij de omgeving.

Ontspanning op het hoogste niveau.
Gezellig dineren in Hotel Trofana Royal

Topchef Martin Sieberer maakt dit bijzondere hotel tot een van de meest uitstekende fijnproeversadressen van het land. Maar liefst vier Gault Millau koksmutsen ontving de “Paznauner Stube” terwijl de “Heimatbühne” in Trofana Royal werd beloond met drie koksmutsen. De restaurants zijn toevluchtsoorden van rust, culinair genieten en ontspanning.

Op maar liefst 239 kilometer aan pistes vinden wintersporters hun weg tussen bergtoppen en panoramische uitzichten

Dit bijzondere hotel bevindt zich in een onnavolgbare Alpenomgeving. Op maar liefst 239 kilometer aan pistes vinden wintersporters hun weg tussen bergtoppen en panoramische uitzichten.

Het skigebied heeft in totaal 239 km aan pistes. Foto: Edwin Hagenouw

Hotel Trofana Royal heeft een eigen sportwinkel met verhuur van professioneel ski- en snowboardmateriaal. Zodra je je spullen bij elkaar hebt gepakt loop je in enkele minuten naar de silvrettabaan, die je razendsnel naar het skigebied brengt.

Een team van ervaren skigidsen en skileraren staan altijd beschikbaar voor ondersteuning, tips en begeleiding. De kinderclub en de persoonlijke kindermeisjes begeleiden de kinderen met liefde, waardoor je als ouders relaxed kunt genieten van een dag in de bergen. Ook langlaufers kunnen hun geluk niet op. Een zeventig kilometer lang loipennetwerk, zowel klassieke als skatingloipen, ligt tussen Ischgl en Galtür tot de Silvretta op meer dan 2.000 meter boven de zeespiegel.

Naast actieve wintersporten vind je ook veel gezelligheid in dorp en op de berg. Foto: Edwin Hagenouw

Vanzelfsprekend kun je in de Silvretta Arena ook prachtige sneeuwschoen- en winterwandelingen maken. Het aftellen kan dus beginnen voor de verwende wintersporter. Op 25 november gaat het winterfeest weer beginnen, op de pistes en in de gezellige restaurants en hutten in het dorp en in het skigebied.

Hier kom je tot rust na een actieve dag in de bergen.

Dorfstraße 95, 6561 Ischgl |+43 5444 600 | office@trofana.at | www.trofana-royal.at

(Visited 24 times, 1 visits today)