Af en toe maakt Alpenweerman eens een uitstapje. Dit keer maken we een uitstapje naar Texel alwaar vandaag de  120 km en de 60 km mannen en vrouwen worden gelopen!

Terwijl de hardlopers van de 120km reeds zijn gestart wachten de lopers die de 60 van Texel lopen nog op het startsignaal dat over een aantal uren zal klinken. Wel belooft het een prima editie te worden qua weersomstandigheden.  Niet al te hoge temperaturen en een matige wind uit het noorden vandaan.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] Opklaringen vanuit het noordoosten naderen! Actuele radarbeeld (bron Weteronline.de)Op dit moment overheerst de bewolking op Texel en de vraag is in hoeverre en hoe snel drogere lucht met opklaringen vanuit het noordoosten binnen schuift.  Afgezien van een spat motregen of drup regen in de ochtend blijft het meest droog. Vanmiddag kan dan de zon ook zo nu en dan doorbreken, het eerst vanuit het noorden en later ook nog even in het zuiden. Op Texel zal het zo rond de 9 graden worden en de wind waait zwak tot matig vanuit het noordwesten al draaiend naar noordoost. De snelheid van de wind zal zo rond de 20 km per uur liggen. ( iets sneller dan hardlopers die mee doen aan de 60km).

Hoe dan ook, alle lopers heel veel succes gewenst.

[/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] Foto: http://rinusrunning.punt.nl/

Ken je ons Instagram profiel al? Zet in de beschrijving van je foto de hashtag #alpenweerman en je foto verschijnt automatisch op onze site. We zullen soms afbeeldingen gebruiken voor onze berichten. Dus stuur maar door die mooie winterse plaatjes.

Meer (Alpen)weer en updates ook via Alpenweerman Facebook of Twitter[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]


KLIK HIERBOVEN VOOR MEER INFORMATIE OVER ACTIEVE REIZEN NAAR OOSTENRIJK