Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

De nachten worden langzaam koeler, de eerste sneeuw is alweer gevallen op de toppen. Op dit moment van schrijven is het een graad of 6 in het Montafon dal en perfect herfstweer. Deze tijd van het jaar komen de herfst en winter dichtbij elkaar te liggen. De bergen van Montafon schijnen in heldere rode en gele tinten en de zon gaat al lager staan. Het is herfst.

Het indrukwekkende decor van Montafon heeft ook in deze ‘gouden tijden’ van de herfstkleuren veel te bieden. Met name het verlangen naar rust en de natuur in haar puurste vorm. Maar liefst 1160 km aan wandelpaden zijn er hier aanwezig. Buiten dat ook nog eens 260 kilometer aan fiets en mountainbike routes.

met 19 km aan klimroutes hebben ook de actieve wandelaars en klimmers de tijd van hun leven in het Montafon dal. De herfst in Montafon betovert je daadwerkelijk wanneer je daar aanwezig bent. Het geeft het gevoel van rust en de immense natuur zorgt voor een gevoel van vrede en geluk.

Montafon reizigers hebben de mogelijkheid om tot 1 november nog te profiteren van het gevarieerde Berg-Plus programma. Tijdens een wandeling langs de Gargellner Fenster voel je de kracht van de natuur in al haar facetten. Je krijgt een mysterieus inzicht in het hoogst gelegen dorp van Montafon en onder begeleiding van een gids krijg je een nooit te vergeten gletsjer ervaring op de Vermunt gletsjer.

Wat ook een zeer mooie ervaring is, is de wandeltocht naar 2000 meter naar Muttjöchle waar je een zee van kleuren en bladeren kunt verwachten. En waar je ook nog wordt getrakteerd op een uitzicht over de gebieden Silvretta, Verwall en Rätikon.

Wanneer je nog nooit in het Montafon bent geweest wat hemelsbreed misschien wel het snelst te bereiken herfst/wintersport gebied is moet je hier echt een keer naar toe. Enorm toeristisch is het niet dus van enorme drukte is niet echt sprake. Gewoon doen!

(Visited 193 times, 1 visits today)

één reactie op “Herfstmomenten in Montafon”

  • Johann
    14 oktober 2020 at 15:17

    Prachtig!

Comments are closed.