Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

De derde volle week in mei begon hoopgevend, droog en een lekkere temperatuur,….. gewoon zoals een dag in mei moet zijn. Helaas was dit van korte duur, in de nacht van maandag op dinsdag vielen de eerste regenbuien. Een voorteken voor meer,…. erg veel meer! Gisterenochtend heeft het onafgebroken geregend en ook gisterenmiddag konden we maar enkele droge momenten optekenen. Ook vannacht de hele nacht regen en ook vandaag zal het weerbeeld er niet veel anders uitzien. In de loop van de middag en avond kan de sneeuwgrens zakken tot 1300 / 1100 meter en op de hogere toppen zal er zeker een halve meter nieuwe sneeuw gaan vallen, kortom het voorjaar is even ver te zoeken.

[/fusion_builder_container]

(Visited 677 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer