Om de topattracies in het Salzburgerland te vermarkten bestond al jaren de ‘‘Top 7‘‘ Dit was een samenwerkingsverband tussen de 7 topattracties van het Salzburgerland. Sinds deze week bestaat de ‘‘Top 7‘‘ niet meer, de attracties overigens nog wel,….. Nieuw hiervoor in de plaats is het project ‘‘Hello Salzburg‘‘ gepresenteerd. Een samenwerking tussen de 11 bekenste toeristische attracties van het Salzburgerland. Een nieuwe marktstrategie moet het Salzburgerland nog meer bekendheid gaan opleveren over de landsgrenzen. Over de nieuwe naam lijkt in ieder geval nagedacht te zijn! Top 7 vond ik persoonlijk niet echt uitnodigend,…. Hello Salzburg daarentegen,….. ja dat heeft wel wat! Innovatie, kwaliteit en familievriendelijkheid zijn de belangrijke pijlers voor het verder vermarkten van de topattracties de aankomende jaren, die overigens gezamenlijk jaarlijks bijna 3,5 miljoen bezoekers trekken!

En voor het geval je deze zomer je vakantie in het mooie Salzburgerland doorbrengt, hier de 11 topattracties op een rij: die Festung Hohensalzburg, die Großglockner Hochalpenstraße, das Haus der Natur, das Schloss Hellbrunn, die Eisriesenwelt, die Erlebnisburg Hohenwerfen, das DomQuartier Salzburg, die Kaprun Hochgebirgsstauseen, das Salzburger Freilichtmuseum, die WasserWelten Krimml und das Burgerlebnis Mauterndorf. Ik vraag me wel af waarom Lofer er niet tussen staat,……..??

[/fusion_builder_container]

(Visited 388 times, 1 visits today)

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer