Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

 Om de topattracies in het Salzburgerland te vermarkten bestond al jaren de ‘‘Top 7‘‘ Dit was een samenwerkingsverband tussen de 7 topattracties van het Salzburgerland. Sinds deze week bestaat de ‘‘Top 7‘‘ niet meer, de attracties overigens nog wel,….. Nieuw hiervoor in de plaats is het project ‘‘Hello Salzburg‘‘ gepresenteerd. Een samenwerking tussen de 11 bekenste toeristische attracties van het Salzburgerland. Een nieuwe marktstrategie moet het Salzburgerland nog meer bekendheid gaan opleveren over de landsgrenzen. Over de nieuwe naam lijkt in ieder geval nagedacht te zijn! Top 7 vond ik persoonlijk niet echt uitnodigend,…. Hello Salzburg daarentegen,….. ja dat heeft wel wat! Innovatie, kwaliteit en familievriendelijkheid zijn de belangrijke pijlers voor het verder vermarkten van de topattracties de aankomende jaren, die overigens gezamenlijk jaarlijks bijna 3,5 miljoen bezoekers trekken!

En voor het geval je deze zomer je vakantie in het mooie Salzburgerland doorbrengt, hier de 11 topattracties op een rij: die Festung Hohensalzburg, die Großglockner Hochalpenstraße, das Haus der Natur, das Schloss Hellbrunn, die Eisriesenwelt, die Erlebnisburg Hohenwerfen, das DomQuartier Salzburg, die Kaprun Hochgebirgsstauseen, das Salzburger Freilichtmuseum, die WasserWelten Krimml und das Burgerlebnis Mauterndorf. Ik vraag me wel af waarom Lofer er niet tussen staat,……..??

[/fusion_builder_container]

(Visited 388 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer