Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Surviking | Update trektocht Noorwegen Telemark / Buskerud
Update 31 -01 April

Vandaag en gisteren waren wederom 2 prachtige dagen. Na de overnachting bij de ingesneeuwde hut zijn we gestegen naar 1000 meter. Gisten begon de dag met sneeuw naar dat maakte al gauw plaats voor de zon. Wat een geweldige uitzichten op de hoogvlakte. We hebben overnachting op deze vlakte waar veel sneeuw lag. Het putje om een vuurtje te maken werd bijna 2 meter diep. Na een erg koude nacht met temperaturen rond de -10 en een harde wind was het ochtend zonnetje een warm welkom.

Vandaag de tocht hervat waarbij we rond de 1000 a 1100m zijn gebleven. De zon was volop aanwezig. En heerlijke dag. Nu weer het bivak opbouwen en lekker eten.

De groeten van het Surviking Team 2015!

(Visited 664 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer