Gisteren mooi,….. vandaag nog mooier in het Salzburgerland!

Gisteren mooi weer, vandaag nog mooier en wat doe ik,…… binnen zitten!? Appartementen schoonmaken voor de volgende gasten en een gecrashte computer weer op de been helpen. Ja, ja soms zit het mee en soms zit het tegen,……. Toen ik vanochtend vroeg opstond had ik nog het plan om volop te gaan genieten van het mooie weer, niet wetende dat een van onze computers totaal andere plannen had met mijn vrije tijd. Gelukkig komen er meer mooie dagen aan en ga ik morgen in de herkansing. Gisteren begon de dag in het dal met een paar graden vorst en in het skigebied was het 6 graden onder het vriespunt. Vanochtend een herhaling van zetten, een heldere nacht dus wederom in het dal en in het skigebied temperaturen onder nul. Gisteren stond er overigens nog een frisse wind en moest je echt een beschut plekje opzoeken om van de zon te kunnen genieten, anders was het toch net even te koud. Vandaag dan een prima temperatuur, een blauwe lucht, weinig wind en om 10.30 uur, in het zonnetje, een thermometer die de 20 graden al voorbij was. Ook op grotere hoogte natuurlijk  temperaturen in de plus.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”] Perfect wintersport weer!

Maar ik denk dat dit voor veel van onze gasten geen probleem zal zijn geweest! De aankomende dagen zal er weinig veranderen in het huidige weerbeeld, sterker nog, het wordt nog iets warmer,….kortom genieten! ‘s Ochtends vroeg op de ski’s om dan vervolgens in de middag een ligstoel opzoeken bij een van de berghutten luidt mijn devies! De hogere pistes liggen er nog steeds super bij, lager neemt de kwaliteit afhankelijk van de ligging iets af. Zwaar hebben de dalafdalingen in de lagere regionen het momenteel. De eerste bruine plekken zijn inmiddels opgedoken. En waar er één is volgen er in de regel snel meer. Ik ben benieuwd hoelang wij bij ons nog tot in het dal kunnen skiën,…..[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]