Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Beste weer en bergliefhebber!! Wij kunnen jouw hulp gebruiken.

Als trouwe volger van Alpenweerman heb je altijd volledige GRATIS toegang tot onze blogs, weerkaarten en analyses.
Alpenweerman is mede door jou enorm gegroeid in het aantal bezoekers. Hier zijn wij ontzettend blij mee. Een gevolg is dat wij ook mee moeten groeien met onze bezoekers en verder willen ontwikkelen /uitgroeien.

Zo zullen er betere weerkaarten ontwikkeld moeten gaan worden, zullen we krachtigere servers moeten gaan huren, maar willen we ook de continuïteit in de berichten verder optimaliseren.
Dit zouden we graag samen met JULLIE ondersteuning willen realiseren.

Alles bij AWM gebeurt op vrijwillige basis en in eigen tijd daarmee wij jou iedere dag kunnen voorzien van een kwalitatief hoogstaand weerbericht voor de Alpen en de Benelux en vele andere berichtgeving en informatie.

Het afgelopen jaar is zeer matig verlopen, dit lag zeker niet aan de bezoekersaantallen die juist heel goed waren. De inkomsten zijn aanzienlijk teruggelopen in verband met het Corona virus. Dit kwam met name door wintersportgebieden / partners welke hun bedrijfsvoering moesten stopzetten en daardoor geen overeenkomsten meer konden aangaan met bedrijven als Alpenweerman.

Daarom vragen we onze volgers om een kleine donatie om de continuïteit van de weerberichten, weerkaarten, video’s, achtergrond artikelen te waarborgen voor nu en in de toekomst.

Vermelding op Alpenweerman.nl

Natuurlijk doen wij iets terug voor alle donateurs.
Op een speciaal ingerichte pagina zullen wij de namen plaatsen van de verschillende donateurs. (Anoniem doneren kan ook)
Heb je een bedrag boven de €100.- gedoneerd en heb je een bedrijf? Dan zal er een link naar je bedrijf worden gezet op de donateurs pagina.

Jouw eigen logo inclusief link op de donateurs pagina kan ook? Bij een donatie van €200.- zetten wij een kleine omschrijving van je bedrijf inclusief logo op de pagina.

Lets keep on the good work

Bedankt namens het Alpenweerman team

(Visited 1.138 times, 1 visits today)

4 Reactie op “Genoeg van die doorsnee weerberichten? Kies voor kwaliteit, steun ons!”

 • Dennis
  25 januari 2021 at 10:20

  Zeer zeker mijn 35.- waard nu ik niet op wintersport ga, en er heel veel plezier en kennis uit haal wanneer ik jullie berichtgeving lees. Thumbs up! En ga zo door!

 • Ingmar Lambregts
  25 januari 2021 at 12:32

  Done! Alpenweerman is toch (zeker in de winter) een beetje mijn dagelijkse guilty plessure voor dagdromen over de winter :-). Ga zo door!

 • Erwin
  25 januari 2021 at 18:04

  Prachtige schaatsrun perst de gfs 12uur OPER eruit met THE BEAST FROM THE EAST!

 • Raymond
  25 januari 2021 at 18:34

  Donatie geplaatst!
  Laat de winter nu helemaal maar komen💪🏻

Comments are closed.

 

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Van de gebaande paden in IJsland

Ontdek het echte IJsland met Voigt Travel. Samen met lokale gidsen beleef je unieke excursies. Je slaapt in kleinschalige hotels en lodges. Zo ontdek je met alle aandacht de ongebaande paden van IJsland. Bekijk de reizen!

Lees meer

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer