Beste weer en bergliefhebber!! Wij kunnen jouw hulp gebruiken.

Als trouwe volger van Alpenweerman heb je altijd volledige GRATIS toegang tot onze blogs, weerkaarten en analyses.
Alpenweerman is mede door jou enorm gegroeid in het aantal bezoekers. Hier zijn wij ontzettend blij mee. Een gevolg is dat wij ook mee moeten groeien met onze bezoekers en verder willen ontwikkelen /uitgroeien.

Zo zullen er betere weerkaarten ontwikkeld moeten gaan worden, zullen we krachtigere servers moeten gaan huren, maar willen we ook de continuïteit in de berichten verder optimaliseren.
Dit zouden we graag samen met JULLIE ondersteuning willen realiseren.

Alles bij AWM gebeurt op vrijwillige basis en in eigen tijd daarmee wij jou iedere dag kunnen voorzien van een kwalitatief hoogstaand weerbericht voor de Alpen en de Benelux en vele andere berichtgeving en informatie.

Het afgelopen jaar is zeer matig verlopen, dit lag zeker niet aan de bezoekersaantallen die juist heel goed waren. De inkomsten zijn aanzienlijk teruggelopen in verband met het Corona virus. Dit kwam met name door wintersportgebieden / partners welke hun bedrijfsvoering moesten stopzetten en daardoor geen overeenkomsten meer konden aangaan met bedrijven als Alpenweerman.

Daarom vragen we onze volgers om een kleine donatie om de continuïteit van de weerberichten, weerkaarten, video’s, achtergrond artikelen te waarborgen voor nu en in de toekomst.

Vermelding op Alpenweerman.nl

Natuurlijk doen wij iets terug voor alle donateurs.
Op een speciaal ingerichte pagina zullen wij de namen plaatsen van de verschillende donateurs. (Anoniem doneren kan ook)
Heb je een bedrag boven de €100.- gedoneerd en heb je een bedrijf? Dan zal er een link naar je bedrijf worden gezet op de donateurs pagina.

Jouw eigen logo inclusief link op de donateurs pagina kan ook? Bij een donatie van €200.- zetten wij een kleine omschrijving van je bedrijf inclusief logo op de pagina.

Lets keep on the good work

Bedankt namens het Alpenweerman team


Innsbruck en NKBV zijn partners van Alpenweerman.

Vorig artikelAlpen – Meer sneeuw in aantocht, woensdag verzachting
Volgend artikelAlpen – Benelux | Virtuele winterse worsten?!
Woont in het Duits-talige Oberwallis in Zwitserland. Gefascineerd door het weer en met name het winterweer.

4 REACTIES

  1. Zeer zeker mijn 35.- waard nu ik niet op wintersport ga, en er heel veel plezier en kennis uit haal wanneer ik jullie berichtgeving lees. Thumbs up! En ga zo door!

  2. Done! Alpenweerman is toch (zeker in de winter) een beetje mijn dagelijkse guilty plessure voor dagdromen over de winter :-). Ga zo door!

Comments are closed.