Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Beste weer en bergliefhebber!! Wij kunnen jouw hulp gebruiken.

Als trouwe volger van Alpenweerman heb je altijd volledige GRATIS toegang tot onze blogs, weerkaarten en analyses.
Alpenweerman is mede door jou enorm gegroeid in het aantal bezoekers. Hier zijn wij ontzettend blij mee. Een gevolg is dat wij ook mee moeten groeien met onze bezoekers en verder willen ontwikkelen /uitgroeien.

Zo zullen er betere weerkaarten ontwikkeld moeten gaan worden, zullen we krachtigere servers moeten gaan huren, maar willen we ook de continuïteit in de berichten verder optimaliseren.
Dit zouden we graag samen met JULLIE ondersteuning willen realiseren.

Alles bij AWM gebeurt op vrijwillige basis en in eigen tijd daarmee wij jou iedere dag kunnen voorzien van een kwalitatief hoogstaand weerbericht voor de Alpen en de Benelux en vele andere berichtgeving en informatie.

Het afgelopen jaar is zeer matig verlopen, dit lag zeker niet aan de bezoekersaantallen die juist heel goed waren. De inkomsten zijn aanzienlijk teruggelopen in verband met het Corona virus. Dit kwam met name door wintersportgebieden / partners welke hun bedrijfsvoering moesten stopzetten en daardoor geen overeenkomsten meer konden aangaan met bedrijven als Alpenweerman.

Daarom vragen we onze volgers om een kleine donatie om de continuïteit van de weerberichten, weerkaarten, video’s, achtergrond artikelen te waarborgen voor nu en in de toekomst.

Vermelding op Alpenweerman.nl

Natuurlijk doen wij iets terug voor alle donateurs.
Op een speciaal ingerichte pagina zullen wij de namen plaatsen van de verschillende donateurs. (Anoniem doneren kan ook)
Heb je een bedrag boven de €100.- gedoneerd en heb je een bedrijf? Dan zal er een link naar je bedrijf worden gezet op de donateurs pagina.

Jouw eigen logo inclusief link op de donateurs pagina kan ook? Bij een donatie van €200.- zetten wij een kleine omschrijving van je bedrijf inclusief logo op de pagina.

Lets keep on the good work

Bedankt namens het Alpenweerman team

(Visited 1.137 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

4 Reactie op “Genoeg van die doorsnee weerberichten? Kies voor kwaliteit, steun ons!”

 • Dennis
  25 januari 2021 at 10:20

  Zeer zeker mijn 35.- waard nu ik niet op wintersport ga, en er heel veel plezier en kennis uit haal wanneer ik jullie berichtgeving lees. Thumbs up! En ga zo door!

 • Ingmar Lambregts
  25 januari 2021 at 12:32

  Done! Alpenweerman is toch (zeker in de winter) een beetje mijn dagelijkse guilty plessure voor dagdromen over de winter :-). Ga zo door!

 • Erwin
  25 januari 2021 at 18:04

  Prachtige schaatsrun perst de gfs 12uur OPER eruit met THE BEAST FROM THE EAST!

 • Raymond
  25 januari 2021 at 18:34

  Donatie geplaatst!
  Laat de winter nu helemaal maar komen💪🏻

Comments are closed.

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer