Der Böglerhof is een juweel van een hotel voor een genietvakantie in het Alpbachtal. De nieuwste highlights die onlangs bijgebouwd werden, tillen dit pure nature resort naar het hoogste niveau. Acht nieuwe feelgoodsuites, waaronder vier luxe penthouses met balkon en een uitzicht om van te dromen, belichamen puur wooncomfort. In twee spa’s op een oppervlakte van 3.000 m² vind je 19 ontspannings-, sauna- en badfaciliteiten die je uitnodigen om gelukkig te zijn: in de nieuwe pure nature spa, een onvergelijkbare oase van rust, exclusief voor volwassenen, en in de Familienzeit.spa met een textielsaunazone. 

Luxueus genieten in het mooiste dorp van Oostenrijk

“Der Böglerhof pure nature resort” verspreidt zijn charme in het hart van het betoverende Alpbachtal, dat bekendstaat als het mooiste dorp van Oostenrijk. De 76 met veel smaak ingerichte kamers en suites combineren op meesterlijke wijze elegantie en een alpiene stijl. Hier voel je je volkomen geborgen en in de watten gelegd. Der Böglerhof – het tweede thuis voor genieters uit alle hoeken van de wereld.

Der Böglerhof is een genereus geschenk voor de zintuigen. De uitgestrekte, perfect onderhouden thema- en droomtuinen met twee buitenzwembaden op panoramische locaties, geven rechtstreeks toegang tot elegante binnenzwembaden. Ook de stijlvolle en royaal bemeten “SPA Livingrooms” waar je wordt verzorgd met de fijnste behandelingen, zijn slechts enkele van de highlights van Der Böglerhof.

Een unicum is het nieuwe, 40 meter lange zwemmeer “Bögler’s Badesee”, waarin de nieuwe “Infinity Panorama Relaxpool” naadloos ingebed ligt. Stralend aquamarijn vermengt er zich met fris lichtgroen. Het wateroppervlak lijkt bijna eindeloos en is wellicht het mooiste van de regio. Ook de nieuwe “yoga-lichtruimte” weerspiegelt de liefde van de gastheren voor detail en hun passie voor kwaliteit. 

Nieuw in Der Böglerhof

  • 8 nieuwe feelgoodsuites, waaronder vier luxe penthouses met balkon en een uitzicht om van te dromen.
  • Uitgestrekt zwemmeer met verwarmd buitenzwembad en grandioos bergpanorama (in de zomer voor het hele gezin, in de winter adults only)
  • Infraroodcabinekamer, eventsauna, biosauna en stoombad (adults only)
  • Wegdromen en de tijd vergeten in de nieuwe rustruimte (adults only)
  • Nieuwe treatments en hoogwaardige wellnessbehandelingen in perfect uitgeruste spa-cabines

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.boeglerhof.at

(Visited 30 times, 1 visits today)