De herfst met het gezin in het Gorfion Familotel Liechtenstein zit vol kleur. Voor de kinderen staat spelen, ravotten en plezier maken op het programma. De nieuwe, leuke softplayruimte is precies wat ze nodig hebben. Een grote indoor kinderwereld, een fascinerende outdoor speeltuin, veel avonturen met het gezin en uitgebreide kinderopvang maken allemaal deel uit van de gezinsvakantie in het Gorfion. Er wordt niet minder dan 80 uur per week opvang aangeboden voor kinderen vanaf 0 jaar en er is een onvergetelijk kinderprogramma.

Leren zwemmen is niet alleen leuk, het betekent vooral ook extra veiligheid voor de jongsten. Geen ontspannender manier om te leren zwemmen dan tijdens de vakantie, samen met andere kinderen en in een leuk zwembad in het hotel. Opgeleide en gecertificeerde zweminstructeurs begeleiden kinderen vanaf twee jaar bij zwemlessen voor beginners en licht gevorderden in hotel Gorfion. Baby’s vanaf drie maanden worden tijdens het babyzwemmen op een zachte manier vertrouwd gemaakt met het element water.  

Een nieuw MTB Skills Park in Malbun

Mountainbiken is erg leuk, maar je begint er het best goed voorbereid aan. Het nieuwe MTB Skills Park in Malbun is zowel voor kinderen als voor volwassenen een uitgelezen plek om het avontuurlijke fietsen op een veilig terrein uit te proberen. Het Skills Park is gratis toegankelijk. Verschillende hindernissen en elementen bieden ideale omstandigheden voor zowel beginnende als gevorderde bikers om echte pro’s op de mountainbike te worden. 

Kristallen verzamelen en de wereld redden

Dat is erg in trek bij wie houdt van raadsels. Een ingenieuze speurtocht met raadsels leidt hen door het bergdorp Malbun. Uitgerust met een speurtas en iPad gaan de deelnemers op pad. Ze moeten genoeg kristallen verzamelen, het magische portaal sluiten en de wereld redden.  De speurtocht brengt een mix van vaardigheidstests, hersenkrakers, oriëntatieopdrachten en augmented reality-spelletjes. En het beste deel: het hele gezin beleeft het spannende avontuur in de prachtige herfstnatuur van Malbun.

Een van de meest populaire familiehotels wereldwijd

De HolidayCheck Award 2022 bevestigt dat het hotel Gorfion tot de tien meest populaire familiehotels ter wereld behoort. Ver weg van het massatoerisme en de drukte, midden in de natuur, draait alles in het Gorfion Familotel Liechtenstein om onbezorgd kindergelach en duurzame ontspanning. Mama en papa kunnen zich in de mooie adults-only spa terugtrekken voor heerlijke wellnessmomenten.

Onze eigen masseur in het hotel is expert op het gebied van klassieke massages, voetreflexzonemassages, lomi lomi nui, zwangerschaps- en kindermassages. Niemand hoeft hier na te denken over wanneer en wat er wordt gegeten. Met het gastronomisch volpension verwent het hotel de volwassenen, de maaltijden van de kinderen zijn all-inclusive. Malbun op 1600 meter hoogte is het hoogstgelegen dorp in het Vorstendom Liechtenstein en geldt als een idyllisch wandel- en familieparadijs. De natuur met een wandel- en fietsgebied ligt vlak voor de deur van het hotel. 

Stubistraße 8, Triesenberg, Oostenrijk | +423 2659022 | info@gorfion.li www.gorfion.li

(Visited 121 times, 1 visits today)