Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Algemeen: geleidelijk neemt de invloed van hogedruk van het westen uit verder toe en ook in de oostelijke Alpen gaat het weer verbeteren met meer zon en stijgende temperaturen. Tegen het weekend nadert een storing (koufront) de Alpen en neemt de buienkans weer toe.

De dag start vooral aan de Alpennoordkant nog met (rest)wolken waaruit lokaal nog een buitje kan vallen. In de loop van de dag gaat dan ook hier de bewolking breken en krijgt de zon net als elders steeds meer ruimte. Door de dagelijkse gang vormen zich in de loop van de dag stapelwolken en het is niet geheel uitgesloten dat er zich heel lokaal nog een enkel licht buitje ontwikkelt.

[/fusion_builder_container]

(Visited 617 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer