Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Niks drankje, hapje, gezellige muziek, optredens en mensen die de Maibaum te lijf gaan. Ons mooie maibaumfest was afgelopen vrijdag afgezegd vanwege het slechte weer dat werd verwacht. En inderdaad ieder weerstation dat ik raadpleegde voorspelde regen,…. veel regen. Uiteindelijk viel er helemaal niets,…. nou ja niet jokken, laat in de middag vielen er tien druppels. In plaats van gezellig aan de biertafel te zitten en een beetje bij te kletsen werd het dus gewoon een dagje klussen aan mijn balkon. Op de geplande reserve dag voor ons Maibaumfeestje, gisteren, leek ook een vloek te rusten, regen en niet zo’n heel klein beetje! Waarschijnlijk de regen die voor vrijdag voorspeld was. Vanochtend zou het volgens de lokale weerprofeten droog zijn bij ons in Pinzgau,….. foutje,….. tot half 12 wederom regen maar daarna gelukkig opklaringen.

[/fusion_builder_container]

(Visited 354 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer