Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

De Saas-Fee Opening staat vast en zal plaatsvinden van 8 tot 12 december. Iedereen die het leuk vindt om te skiën of te snowboarden is welkom. Voor de tweede achtereenvolgende keer vindt de traditionele opening van het wintersportseizoen plaats in het Zwitserse Saas Fee. En helemaal leuk: Snowrepublic is dit jaar sponsor van dit spectaculaire evenement. Ben jij er ook bij in december?

Saas-Fee
Verse sneeuw en een strakblauwe lucht.

Iedere deelnemer krijgt op de pistes gratis tips tijdens verschillende clinics gegeven door Nederlandse en Zwitserse wintersporttoppers. Daarnaast zorgen wij voor enorme gezelligheid en is er de de mogelijkheid om het nieuwste ski- en snowboardmateriaal te testen bij de stand van MK-SkiService.

skiën, boarden, wellness, yoga, feesten, de ouwe rockers cup en een filmavond

Natuurlijk wordt het ook feest: op zaterdag gaat het sowieso los tijdens onze ‘ouwe rockers reunion party’ in de Popcorn met DJ’s DJ PAT the Notorious en WHOISJODY. Iedereen kan bovendien meedoen met onze “Ouwe Rockers Cup” en kans maken op de wisselbeker, meer informatie hierover volgt nog. Er staat een short film festival op het programma, mogelijk gemaakt door Salt Magazine. Lees verder op Snowrepublic en bekijk alvast ons videoverslag van afgelopen jaar.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

(Visited 47 times, 1 visits today)