Je kunt er niet omheen, fietsen en , e-biken en mountainbiken zijn buitengewoon populair in Sankt Anton. In de zomer staat het vol met fietsen voor het VALLUGA Hotel. Liefhebbers van fietstochten in de bergen vertrekken direct vanuit het kleine, sfeervolle hotel in St. Anton am Arlberg voor tochten in dit populaire mountainbikegebied. Er is voor ieder wat wils: ontspannen routes voor genieters, makkelijke bergritten en veeleisende trails voor de echte experts.

Talrijke hutten en almen nodigen je uit voor een rustpauze. Ervaren gidsen bieden dagelijks begeleide biketochten aan. Hotel VALLUGA organiseert graag het fietsverhuur voor zijn gasten. Voor de rest betekent het hier voor de fietsers: ontspannen, relaxen en genieten. Voorafgaand en na je dag in de bergen zijn immers even belangrijk als de tocht zelf. 

Natuurliefhebbers en actieve reizigers

Hotel VALLUGA in St. Anton heeft slechts 25 kamers en is daardoor een exclusief, bijna privé-vakantieadres voor levensgenieters. De gasten ontspannen volop in de fantastische spa, fitness- en wellness-zone. 

Klein maar fijn is het motto van VALLUGA, genoemd naar de hoogste berg van St. Anton. Het hotel spreekt vooral natuurliefhebbers en actieve reizigers aan. Wie niet aan het mountainbiken is, wandelt of klimt. Hoe dan ook, vanuit het VALLUGA Hotel leiden alle wegen de bergen in. Golf, watersport, paragliden en vissen brengen extra afwisseling in je outdoordagen op de Arlberg.

Bergavonturen voor iedereen met de e‑bike

De enthousiaste gidsen van de VVV van St. Anton laten e‑bikers kennismaken met de prachtige routes in de bergen. En altijd van de partij tijdens de tochten zijn: heerlijke uitzichten en gezellige stops op de vele almen en in de hutten. Je hebt dagelijks de keuze uit meerdere begeleide e‑biketochten.

Arlbergstraße 79, St. Anton am Arlberg | +43/(0)5446/3263  |  info@vallugahotel.at  |  www.vallugahotel.at

(Visited 220 times, 1 visits today)