Saas Fee / Mittelallalin, excursie met het van Lodenstein College uit Amersfoort

02-10-2018 Was het weer zover, de derde opeenvolgende jaar dat Alpenweerman een excursie mocht verzorgen voor het Van Lodenstein College uit Amersfoort. Ook deze keer was de setting in Saas-Fee op de Mittelallallin op 3500 meter hoogte.

In tegenstelling tot de voorgaande jaren hadden we nog een stuk beter weer en was het de zon die het zon die het weerbeeld bepaalde. Achter een koufront wat maandag over de Alpen trok en tot 30cm Neuschnee bracht was het wel flink afgekoeld. In de ochtend vroor het -12 graden en in middag – 5 graden en met de de stevige wind was het behoorlijk koud. Gelukkig maakte de nog warme herfstzon het voor het gevoel weer een stuk aangenamer.

Net als de voorgaande jaren konden we ook dit jaar samen met de zeer enthousiaste 5 HAVO en VWO leerlingen en hun leraren terugkijken op een schitterende en indrukwekkende dag in de zuidelijke Walliser Alpen! Bedankt allemaal!!Geniet met ons meer met de onderstaande video compilatie en foto impressie van deze schitterende en onvergetelijke dag in de zuidelijke Walliser Alpen.

 

 


KLIK HIERBOVEN VOOR MEER INFORMATIE OVER ACTIEVE REIZEN NAAR OOSTENRIJK