Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Einde skiseizoen dacht ik afgelopen week nog. Ski’s een servicebeurt gegeven en ik in afwachting van het naderende voorjaar. En dan zo’n finale van het skiseizoen, zoals het eigenlijk had moeten beginnen,…. met sneeuw, heel veel sneeuw! Afgelopen week schreef ik nog dat er zo’n 80 centimeter nieuwe sneeuw was gevallen bij ons op de Loferer Alm. Gisteren en vandaag moet daar nog een behoorlijke hoeveelheid bij zijn gevallen. Vooral vandaag hebben wij veel en langdurige sneeuwval gehad,… sneeuwval tot in het dal. Het dorp heeft dan ook weer een winterse aanblik. De temperatuur was vroeg in de morgen in het dorp rond het vriespunt, vanmiddag en vanavond is daar geen verandering in gekomen.

[/fusion_builder_container]

(Visited 295 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

2 Reactie op “Even bellen ! Update uit het Salzburgerland”

 • Rob Schellevis
  6 april 2015 at 22:34

  He Eric, vandaag afscheid genomen van het treintje? snik, snik. Ja het is echt onwijs de pistes liggen er nu zo mooi bij!! Morgen nog even een paar uurtjes knallen, Sneeuwt hier nog steeds, dus morgen een paar spoortjes buiten de piste trekken als mijn arm het toelaat, Oude skiblessure speelt op waarmee ik eigenlijk naar de dokter moet maar het iedere keer uitstel tot na het seizoen. Stel je voor dat hij zegt dat ik rust moet houden 😉 Veilige rit naar huis!

 • Eric
  8 april 2015 at 08:00

  Wieder zuhause…..maar het treintje …ja natuurlijk de laatste dag er nog in geweest. Heb er beelden van zet ik vandaag live op…….

  De groeten.
  Eric

Comments are closed.

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer