Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

Einde skiseizoen dacht ik afgelopen week nog. Ski’s een servicebeurt gegeven en ik in afwachting van het naderende voorjaar. En dan zo’n finale van het skiseizoen, zoals het eigenlijk had moeten beginnen,…. met sneeuw, heel veel sneeuw! Afgelopen week schreef ik nog dat er zo’n 80 centimeter nieuwe sneeuw was gevallen bij ons op de Loferer Alm. Gisteren en vandaag moet daar nog een behoorlijke hoeveelheid bij zijn gevallen. Vooral vandaag hebben wij veel en langdurige sneeuwval gehad,… sneeuwval tot in het dal. Het dorp heeft dan ook weer een winterse aanblik. De temperatuur was vroeg in de morgen in het dorp rond het vriespunt, vanmiddag en vanavond is daar geen verandering in gekomen.

[/fusion_builder_container]

(Visited 290 times, 1 visits today)

2 Reactie op “Even bellen ! Update uit het Salzburgerland”

 • Rob Schellevis
  6 april 2015 at 22:34

  He Eric, vandaag afscheid genomen van het treintje? snik, snik. Ja het is echt onwijs de pistes liggen er nu zo mooi bij!! Morgen nog even een paar uurtjes knallen, Sneeuwt hier nog steeds, dus morgen een paar spoortjes buiten de piste trekken als mijn arm het toelaat, Oude skiblessure speelt op waarmee ik eigenlijk naar de dokter moet maar het iedere keer uitstel tot na het seizoen. Stel je voor dat hij zegt dat ik rust moet houden 😉 Veilige rit naar huis!

 • Eric
  8 april 2015 at 08:00

  Wieder zuhause…..maar het treintje …ja natuurlijk de laatste dag er nog in geweest. Heb er beelden van zet ik vandaag live op…….

  De groeten.
  Eric

Comments are closed.