Einde skiseizoen dacht ik afgelopen week nog. Ski’s een servicebeurt gegeven en ik in afwachting van het naderende voorjaar. En dan zo’n finale van het skiseizoen, zoals het eigenlijk had moeten beginnen,…. met sneeuw, heel veel sneeuw! Afgelopen week schreef ik nog dat er zo’n 80 centimeter nieuwe sneeuw was gevallen bij ons op de Loferer Alm. Gisteren en vandaag moet daar nog een behoorlijke hoeveelheid bij zijn gevallen. Vooral vandaag hebben wij veel en langdurige sneeuwval gehad,… sneeuwval tot in het dal. Het dorp heeft dan ook weer een winterse aanblik. De temperatuur was vroeg in de morgen in het dorp rond het vriespunt, vanmiddag en vanavond is daar geen verandering in gekomen.

[/fusion_builder_container]

(Visited 296 times, 1 visits today)

2 Reactie op “Even bellen ! Update uit het Salzburgerland”

 • Rob Schellevis
  6 april 2015 at 22:34

  He Eric, vandaag afscheid genomen van het treintje? snik, snik. Ja het is echt onwijs de pistes liggen er nu zo mooi bij!! Morgen nog even een paar uurtjes knallen, Sneeuwt hier nog steeds, dus morgen een paar spoortjes buiten de piste trekken als mijn arm het toelaat, Oude skiblessure speelt op waarmee ik eigenlijk naar de dokter moet maar het iedere keer uitstel tot na het seizoen. Stel je voor dat hij zegt dat ik rust moet houden 😉 Veilige rit naar huis!

 • Eric
  8 april 2015 at 08:00

  Wieder zuhause…..maar het treintje …ja natuurlijk de laatste dag er nog in geweest. Heb er beelden van zet ik vandaag live op…….

  De groeten.
  Eric

Comments are closed.

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

Ortovox

Ortovox: duurzame veiligheid in de bergen

Ortovox produceert volledig klimaatneutraal de allerbeste buitensportkleding en bijbehorende accessoires, ook voor wintersport. Wat in 1980 begon met een revolutionaire lawinepieper heeft dit jaar geleid tot ontwikkeling van een hightech airbagsysteem. Dat natuurlijk naast de kleding en gear die comfortabel, stijlvol zijn en altijd gericht op veiligheid.


Wil je meer weten over Ortovox, bijvoorbeeld over de klimaatneutrale collectie, de Safety Academy met lawinetrainingen of natuurlijk de kleding, klik dan hieronder. In Nederland koop je Ortovox bij TwinSeasons. Lees meer

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer