Advertentie

Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

In het Cavallino Bianco is de skivakantie genieten voor het hele gezin 

Skiën betekent voor kinderen dolle pret in de frisse lucht. Vooral als ze worden begeleid door gespecialiseerde skileraren. Het Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel staat bekend als het beste familiehotel ter wereld (Tripadvisor). Het is dus niet meer dan normaal dat de service ook geweldig is als het om skiën gaat. Elke skileraar is speciaal opgeleid om met kinderen te werken. Er zijn al leeftijdsgerichte cursussen voor de allerkleinsten vanaf drie jaar. In het skipark voor beginners direct naast het hotel kunnen beginnende skiërs hun eerste pogingen wagen op “veilig terrein”.

In het hotel bevindt zich een goed uitgeruste skiverhuurder. De kinderen gaan ’s morgens in kleine groepjes op weg, gezellig keuvelend, en komen ’s avonds vol energie terug. Dan hebben ze mama en papa veel te vertellen over hun successen en ervaringen in de sneeuw. De grote eindrace is het hoogtepunt voor de kleine ski-sterren en hun families. Op 27 november 2022 opent het Cavallino Bianco het winterseizoen.

Dolomiti Superski

Het Dolomiti Superskigebied, dat bestaat uit twaalf skigebieden met 450 liften en een trotse 1.200 kilometer aan pistes, is te bereiken vanuit Gröden/Val Gardena. Vanaf het Cavallino Bianco is het voor de skiërs maar een paar minuten tot de piste. Bij gezinnen zijn vooral de zonnige, brede pistes van de Seiser Alm populair. Dankzij de uitgebreide kinderopvang van het hotel voor baby’s tot tieners hebben ouders vrije tijd voor zichzelf en kunnen ze zorgeloze skidagen doorbrengen.

Gezinnen die van de sneeuw houden kunnen zich in het Cavallino Bianco elke dag verheugen op een nieuw hoogtepunt. De ene dag nemen de gidsen de skiërs mee naar de pistes, de andere dag stappen ze met de natuurliefhebbers op sneeuwschoenen door ongerepte landschappen of verkennen ze het winterwandelgebied. En een leuk ritje met de slee kan ook al voor de kleintjes. Vanuit het Cavallino Bianco kunnen gezinnen de kabelbaan van Raschötz/Rasciesa in slechts enkele minuten te voet bereiken en van daaruit rechtstreeks naar het beginpunt van de rodelbaan gaan. 

Ontspannen en genieten in het hotel

Wie volop energie heeft getankt in de openlucht en veel van zijn krachten heeft gevergd, keert gelukkig en voldaan terug naar hotel Cavallino Bianco om er te genieten van alle voordelen van dit gespecialiseerde familiehotel. Het hele gezin vindt het heerlijk om te ontspannen in de verwarmende sauna’s en de uitgebreide waterwerelden. In de family pool lounge flakkert het vuur in de haard. Zak heerlijk weg in een waterbed.

Het spa-team zorgt voor feelgoodtijd voor alle gezinsleden: van babymassage tot zinnelijke duobehandeling. Van vroeg tot laat wordt er heerlijk gekookt: Zuid-Tiroolse lekkernijen, internationale specialiteiten, 5-gangenmenu’s, biologische kindermenu’s en Family Plates. En er is zelfs een kinderrestaurant met toezicht. In het Lino Land is er altijd iets te doen. In dit kinderparadijs met piratenland en mini-sportarena, legobouwplaats en reuzenpoppenhuis, softplay-speelruimte, theater en nog veel meer wordt elke minuut een avontuur.

Voor tieners wordt een speciaal programma aangeboden – van avondwandelingen om sterren te kijken over schaatsen, rodelen en sneeuwschoenwandelen tot een uitstapje naar de zipline op de Monte Pana. In de Family Luxury Suites van 25 tot 140 m2 genieten de gezinnen van privétijd.

Het Cavallino Bianco is een gevestigd premium hotelmerk in Italië. De filosofie “It´s family time…live it now”® is gebaseerd op een doordacht holistisch vakantieconcept voor het hele gezin. Hier in het Unesco-wereldnatuurerfgoed Dolomieten breng je met je lieverds onvergetelijke qualitytime door. Zowel indoor als outdoor vinden kinderen een waar paradijs voor spel en plezier. Een gemotiveerd en professioneel teamontfermt zich van ’s morgens tot ’s avonds over de geliefde kroost. Op die manier vinden ouders tijd voor ontspanning, voor uitgebreide wellness, voor fitness en uitstapjes naar de bergen.

Via Rezia 22, 39046 St. Ulrich, Italië | 0039 (0) 471 783333 | info@cavallino-bianco.com | www.cavallino-bianco.com

(Visited 153 times, 1 visits today)
Advertentie

 

Advertentie

Innsbruck

Ontdek de regio Innsbruck

De regio Innsbruck biedt maar liefst vijf verschillende bergmassieven. Van vlakkere, ontspannen trajecten op het Mieminger Plateau tot en met hoogalpiene paden en ongenaakbare rotsen in het Sellraintal is alles vertegenwoordigd. De wandelgebieden zijn weliswaar verschillend, de alpiene ervaringen zorgen echter altijd voor grote indrukken. Lees meer

Advertentie

Stubai

Een fantastische wandelvakantie in Stubai

Het Stubaital is een waar paradijs voor een fantastische wandelvakantie in Oostenrijk. Er loopt een bijna grenzeloos netwerk van wandelpaden door het Stubaital en de Stubaier Alpen die een onvergetelijke natuurervaring bieden, ongeacht conditie, uithoudingsvermogen of ervaring. Lees meer

Advertentie

Wintersportboeken

Boeken over wintersport

Of je nu nog aan je eerste afdaling moet beginnen of al een doorgewinterde liefhebber van skiën bent? Ook jij vindt hier vast het juiste boek over wintersport. Zorg dus dat je tijdens een wintersport volop van de sneeuw geniet dankzij een goede voorbereiding en inspiratie. Zo zijn er boeken over de juiste technieken en trainingen en de beste je ski-uitrusting. Bestel hier