Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

“Ski Juwel” / Wildschönau” schittert met 145 kilometer pistes

Natuurrijk, traditioneel, gastvriendelijk en sportief: Wildschönau
De in Oostenrijk gelegen gemeente Wildschönau stijgt elk wintersportseizoen meer in populariteit. Onder de gemeente vallen vier dorpjes:

  • Niederau (de meest bekende)
  • Oberau
  • Thierbach
  • Auffach

Gemeente Wildschönau
Wildschönau heeft een imago dat het familievriendelijk is. Het heeft nog niet te maken met de massatoerisme die in vele gebieden in Oostenrijk wel zijn. Hierdoor zijn de prijzen voor een lunch op de piste of een lekker biertje tijdens de apres ski nog betaalbaar. Zit er dan een addertje onder het gras? Klein skigebied? Uitgestorven? Geen uitdagingen? Alle deze addertjes zijn niet aanwezig.

[/fusion_builder_container]

(Visited 774 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer