Outdoorliefhebbers kunnen haast niet wachten, de mooiste natuurbelevingsdagen staan ​​voor de deur. Het SeeMOUNT Active Nature Resort en de “Golden Summits Paznaun” (31.08.-15.10.23) zorgen ervoor dat de zomer overuren maakt. Tot in het vroege najaar draait alles om de prachtige natuur, wandelen en fietsen, topevenementen en (ont)spannende highlights.

De SeeMOUNT is precies wat je zou verwachten van een dynamische basis voor actieve natuurontdekkingsreizigers. Zes weken lang organiseren de Golden Summits Paznaun deze nazomer en herfst een programma voor iedereen die de lat hoog legt. De perfecte combinatie van actie en genieten.

Een sprankelende herfst

Wie naar het SeeMOUNT Active Nature Resort komt, ervaart een afwisselend resort midden in de actievolle natuur. Heb je ooit gedroomd van vliegen of boulderen? Of gewoon zin in mountainbiken met gelijkgestemden? Hoe dan ook, de herfst zal sprankelend zijn. Van de E-Bike World Cup tot het Boulder Weekend, van het Mountainbike Weekend tot het Paraglide Weekend: non-stop zijn er onvergetelijke ervaringen. Vvoor professionals en voor degenen die gewoon iets nieuws willen proberen.

De Golden Summits worden afgerond met een kleurrijk weekprogramma met rondleidingen, themawandelingen, sportieve fiets- en wandeltochten. Traditionele dingen zoals de Almabtrieb, culturele dingen zoals “oude ambachten”, muziek en sfeer tijdens het Marc Pircher-concert en nog veel meer verrijken de herfst in Paznaun.

Paraglidingweekend in See

Het Paraglide Weekend in See van 6 tot 8 oktober 2023 staat in het teken van de luchtvaart. Ervaar het Paznaungebergte vanuit vogelperspectief, deze droom wordt werkelijkheid. Met de aangeboden tandemvluchten is paragliden voor iedereen mogelijk. De nieuwe estafettetriatlon “Geigerman” is precies goed voor iedereen voor wie alleen naar beneden zeilen niet genoeg is.

Paragliden wordt gekruid met trailrunning en mountainbiken, en dat allemaal in de volle lengte. De loper start in het dal, geeft zich over aan het vliegtuig op de Medrigalm, die op zijn beurt de mountainbiker het dal in stuurt, die vervolgens de race op de Medrigalm beëindigt. Een kinderprogramma en culinaire hoogstandjes op de Medrigalm en een after-competitiefeest op zaterdag zorgen voor een kleurrijk voorprogramma rond de tandemvluchten en de Geigerman.

Actie en rustgevende ontspanning

Elke actie wordt gevolgd door rustgevende ontspanning. De SpaMOUNT verwent u hoog boven de daken van See: met een overloopbuitenzwembad, HotSee Tub – de buitenwhirlpool, met een ruime saunawereld en ontspanningsruimtes met een fantastisch uitzicht op het Paznaungebergte. Het zwembad is dagelijks geopend tot 22.00 uur.

Tijdens de SpaMOUNT Night blijft de water- en saunawereld open tot 23.00 uur. De hele dag zijn er lekkernijen: van een uitgebreid ontbijt tot de frisse SeeMOUNTS Light Lunch en zoete verleidingen in de middag tot bodemloze koffie- en theekopjes en non-alcoholische Drinks4free tot 17.00 uur. ’s Avonds wordt er een heerlijk 5-gangenmenu geserveerd. Jonge, dynamische gastheren van de SeeMOUNT doen er alles aan om kenners, natuurliefhebbers en gezinnen een zorgeloze vakantie in de bergen te bezorgen.

De sportieve hoogtepunten van de Golden Summits 2023

31/08 – 02/09 Wereldkampioenschappen e-biken in Ischgl

8 en 9 september: Boulderweekend in Galtür

23./24.09.: Mountainbikeweekend in Kappl

06.–08.10.23: Paraglidingweekend in See

Aanbiedingen

SeeMOUNT Herfstspecial 4=3 (09.09.-12.11.23)

4 dagen vakantie, slechts 3 dagen betalen, inclusief wellnessbon van 25 euro, herfstwandelingen en nog veel meer. m. – prijs p. P.: vanaf 419 euro

SeeMOUNT Be Wild & Bike (09.09.-12.11.23)

Veel voordelen: all-inclusive services, fietsservice, wellnessvoucher van 25 euro, zomeravonturenprogramma met wandel- en fietsservicepakket, fietsticket – 3 nachten vanaf 459 euro, 4 nachten vanaf 549 euro, 7 nachten vanaf 769 euro

SeeMOUNT Be Wild & Hike (09.09.-12.11.23)

Veel voordelen: alle inbegrepen diensten, wandelservice, wellnessvoucher van 25 euro, zomeravonturenprogramma met wandel- en fietsservicepakket – 3 nachten vanaf 459 euro, 4 nachten vanaf 549 euro, 7 nachten vanaf 769 euro

Ga voor meer informatie en beschikbaarheid naar www.seemount.at

(Visited 23 times, 1 visits today)

 

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

Ortovox

Ortovox: duurzame veiligheid in de bergen

Ortovox produceert volledig klimaatneutraal de allerbeste buitensportkleding en bijbehorende accessoires, ook voor wintersport. Wat in 1980 begon met een revolutionaire lawinepieper heeft dit jaar geleid tot ontwikkeling van een hightech airbagsysteem. Dat natuurlijk naast de kleding en gear die comfortabel, stijlvol zijn en altijd gericht op veiligheid.


Wil je meer weten over Ortovox, bijvoorbeeld over de klimaatneutrale collectie, de Safety Academy met lawinetrainingen of natuurlijk de kleding, klik dan hieronder. In Nederland koop je Ortovox bij TwinSeasons. Lees meer

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer