Klik hier voor meer informatie voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

De komende dagen is het tamelijk rustig juniweer. De stroming blijft nog tot aan donderdag noordelijk in de hele Benelux. Wel ligt er vanaf vanavond Noordzeebewolking op de loer, die met de noorden- tot noordoostenwind een stuk het land op kan komen. Op dinsdag kan deze langs de westkust misschien een spatje regen geven. Verder is het tamelijk zonnig, behalve in de Ardennen en Luxemburg. Na een koude nacht met minima tot 3 of 4°C kan het overdag 18°C worden in het zuiden.

De woensdag ziet er niet veel anders uit: de wolkenvelden die in de ochtend aanwezig kunnen zijn lossen tamelijk snel op, behalve misschien op zee, zodat het dan langs de kust niet overal zonnig zal zijn. In het binnenland kan het 23°C worden, want ondertussen dringt er op grotere hoogte een stuk warmere lucht op vanuit het zuiden. Aan de grond blijft de wind nog noordoostelijk en neemt wat toe in kracht.

Voor de donderdag zijn de verschillende computermodellen het nog niet helemaal eens! Een lagedrukgebied boven Frankrijk geeft daar soms forse regen, maar hoe snel komt die onze kant op? Het Franse NMM-model geeft een maximumtemperatuur van 29°C in zuidoost Nederland, maar als de bewolking van het genoemde laag iets eerder naar het noorden trekt dan zit dat er niet in. Daarbij is het ook de vraag of het wel tot de avond droog blijft. Een volgende verwachting moet dat verder duidelijk maken. Op dit moment wordt de meeste regen trouwens pas op vrijdag verwacht.

Op vrijdag trekt de warmte alweer weg naar het oosten, waarna er opnieuw een flinke afkoeling volgt. Stabiel zomerweer zit er voorlopig dan ook niet in.

Volg het Topshelf Open ook via Topshelf Open Facebook en voor alle news en acties speciaal ook via Twitter

Webshop Topshelf  – Webshop |  Tosphelf Megastores – Megastores

(Visited 505 times, 1 visits today)

Klik hier voor bijzonder mooie rondreizen door Noorwegen


 

 

 

BBI Travel

Voordelige rondreizen door Noorwegen

BBI Travel biedt rondreizen door Noorwegen aan, waarbij je kunt kiezen uit routes door diverse regio’s. Alle rondreizen hebben gemeen dat de fraaist te rijden trajecten en de meest interessante bezienswaardigheden onderdeel zijn van de reis.
De bergpensions, fjordenpensions en gemoedelijke hotels liggen in een prachtige omgeving met ongerept natuurschoon of in levendige plaatsen. Bekijk hier het scherpe aanbod van BBI Travel. Lees meer

Innsbruck zomer

Beleef de variatie in Innsbruck

Pure levensvreugde voor een onvergetelijke vakantie: tussen cultuur en natuur, hoogtes en dieptes, tradities en trends – geen andere regio combineert extreme tegenstellingen op zo’n charmante wijze als Innsbruck. Hier kun je je vanuit het hart van de hoofdstad van Tirol binnen slechts 20 minuten in luchtige hoogtes op de Nordkette begeven. Lees meer

Isere

Eindeloos wandelen en fietsen in Isère

Isère ligt in het zuidelijke deel van de Franse Alpen en bestaat voor een groot deel uit hooggebergte. Kenmerkend zijn de indrukwekkende bergtoppen, ruige natuur, gletsjers, valleien en bossen. Je kunt er eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen en genieten van de rust.

In het departement liggen verschillende bergmassieven, waaronder de Écrins, de Belledonne, de Vercors en de Chartreuse, allemaal onderdeel uitmakend van de Alpen. De hoofdstad Grenoble is een bezoek ook zeker waard.

Lees meer