Op 4 juni 2022 begint een zomer vol genot in hotel Granbaita Dolomites in het Italiaanse Val Gardena, midden in de Dolomieten. Na een korte lentepauze opent het de deuren naar een verfijnde architecturale omgeving, een prestigieuze wellness en een hoogstaande gastronomie. Sinds 2011 staat chef-kok Andrea Moccia met een professioneel team aan het roer van de Granbaita Cuisine. Met zijn Zuid-Tiroolse gerechten, mediterrane delicatessen en verfijnde gerechten uit de internationale keuken is zijn keuken uitermate populair bij echte fijnproevers.

Granbaita Cuisine

Het restaurant van hotel Granbaita Dolomites staat exclusief ter beschikking van de hotelgasten en speelt in op de verlangens van de veeleisende gasten. In het kader van de halfpensionformule ligt veel nadruk op flexibele keuzemogelijkheden en de persoonlijke behoeften van de gasten. Dit culinaire avontuur heet dan ook halfpension “à-la-carte”. Elke avond verwent de keuken je met een uitgebreid buffet van antipasti, waar je ongetwijfeld vindt wat jou smaakt. Daarnaast is er een dagelijks wisselend vijfgangenmenu. Er is bovendien een ruime keuze aan alternatieve lekkernijen.

Het vitaalmenu heeft vier gangen en een beperkt aantal calorieën. Met dagelijks wisselende gerechten is het afgestemd op gasten die op een caloriebewuste manier van hun vakantie willen genieten en toch profiteren van de geneugten van de voortreffelijke Granbaita Cuisine. De fijnproever proeft en combineert naar believen en zonder meerprijs gerechten van het vijfgangenmenu, het vitaalmenu en het uitgebreide à-la-carte-menu. Het wekelijkse grote buffet met Zuid-Tiroolse specialiteiten en internationale delicatessen is een van de vele hoogtepunten van vakantiedagen die ook gastronomisch een feest zijn. 

Meer dan 400 edele wijnsoorten liggen opgeslagen in de wijnkelder van het hotel en de showkelder met glazen fronten, die een blik bieden op de delicate flessen. De voortreffelijke wijnen vind je terug op de veelzijdige wijnkaart. Een romige koffie na het eten, een verfrissend drankje na de wandeling, een prikkelend aperitief of een cocktail in goed gezelschap: er is altijd een goede reden voor vrolijke momenten in de Bar & Lounge Granbaita, met een verfijnde sfeer en live pianomuziek. 

Granbaita Gourmet voor gastronomisch dineren

In restaurant Granbaita Gourmet, het gastronomische restaurant van hotel Granbaita Dolomites, staan slechts zeven tafels. Het uitzicht is prachtig, de ambiance prikkelend en de uitstraling aantrekkelijk en vol klasse. Daar serveert Andrea Moccia unieke degustatiemenu’s met nieuw geïnterpreteerde gerechten uit de traditionele Zuid-Tiroolse keuken. De menu’s worden begeleid door exclusieve wijnen en uitgelezen dranken. Finesse, verfijnde gastronomie en traditie ontmoeten elkaar in de kleine, fijne wereld van genot van dit vijfsterrenhotel, die ook toegankelijk is voor fijnproevers van buitenaf.

Verfrissende momenten in de natuur

Hotel Granbaita Dolomites verleidt je om tijdens de eerste zomerdagen je lichaam en geest te verwennen met welverdiende luxe, exclusieve gastvrijheid en verfrissende momenten in de natuur. Dit is ook het moment om de fascinerende bergwereld te zien openbloeien. Wandelaars en fietsers begeven zich naar het natuurpark Puez-Geisler. Hotel Granbaita Dolomites biedt elke weekdag gratis e-mountainbiketochtenen begeleide wandeltochten met lokale gidsen.

De gidsen van hotel Granbaita Dolomites staan te popelen om jou als natuurminnende gast te begeleiden. Dagelijks organiseren ze diverse wandel- en mountainbiketochten. Als hotelgast maak je gratis gebruik van deze service. Een van hun favoriete tochten leidt naar het mysterieuze “Lech de Ciampedel”, een jadegroen meer dat aan het begin van de zomer als uit het niets opduikt bij Wolkenstein/Selva in het ongerepte Langental/Vallunga.

De Savinela SPA zet de tijd even stil en laat genieters ervaren wat volledige ontspanning is. De lenteaanbieding Granbaita Gourmet Experience is de beste manier voor fijnproevers om het gastronomische restaurant te ontdekken: zonder extra kosten mag je aanschuiven bij het grote 5‑gangendegustatiemenu uit de keuken van Andrea Moccia.    

Granbaita Gourmet Experience lente (tot 02.07.22) Deze aanbieding omvat een diner in het nieuwe en exclusieve restaurant Granbaita Gourmet. Fijnproevers genieten zonder extra kosten van het 5‑gangendegustatiemenu GHERDEINA. Prijs voor 2 pers.: 4 nachten vanaf 1.480 euro

Str. Nives 11, Wolkenstein in Val Gardena, Italië  | +39 (0)471/795210  | info@hotelgranbaita.com | www.hotelgranbaita.com

(Visited 73 times, 1 visits today)